Jag har tjänat över 100.000 kr med hjälp av betalda undersökningar på 7 månader!

För ungefär 7 månader sedan så bestämde jag mig för att ta ut alla intjänade pengar från mitt Paypal konto och börja om. Anledningen var ett E-mail där en bloggläsare undrade hur lång tid det skulle ta för henne att få ihop 100.000 kr med hjälp av med betalda undersökningar.

En extremt svår fråga för mig att svara på så jag gav det tråkiga svaret:

"Det beror på hur mycket tid och tålamod du är villig till att lägga ner"

För en sak är säker. Att börja tjäna pengar online via betalda undersökningar är ingen dans på rosor. Det är inget "tjäna pengar snabbt" jobb som innebär att stålarna kommer att rulla in på kontot utan ansträngning. Du måste vara redo att jobba hårt och framförallt i början av din nya "karriär". Efter ett tag, när du signat upp dig på flertalet surveysajter, så kommer där dagligen att skickas fler och fler tillgängliga undersökningar till din E-post inkorg.

Det är inget snack om att det är ett ganska tidskrävande arbete men den tiden du lägger ner kommer också garanterat att ge tillbaka en fin och stabil avkastning så småningom. De flesta undersökningarna som man genomför betalar oftast mellan 10-30$ och dessa brukar vanligtvis ta ungefär 20-40 minuter att slutföra. Timlönen blir därmed inte så pjåkig!

Som sagt, jag bestämde mig för att undersöka hur lång tid det skulle ta för mig att få ihop 100.000 svenska kronor enbart genom att använda mig av ClickEarners och samtliga betalningar skulle ske genom Paypal.

Det har varit en lång resa och det har tagit mig ex antal timmar men nu äntligen har jag nått den stora slutdestinationen:

Klicka för större bild

Bilden här ovanför är en skärmdump ifrån mitt Paypal konto och som du kan se har jag äntligen gått över 100.000 kronor i intjänade pengar!  Den bedriften lyckades jag med under gårdagen då jag gjorde tre olika undersökningar som jag fick 10$, 20$ och 25$ för. Detta tog mig ungefär 2 timmar. Du får alltid betalt i dollar men efter det så är det enkelt att konvertera sina dollar till svenska kronor inne på sitt Paypal konto.

Låt mig utföra lite enkel matematik. 100.779,70 SEK för 7 månaders arbete. Var har då min månadslön landat på ?

Månadslön: 14.400 SEK

En ungefärlig inkomst som landar på 14.400 kr under 7 månader känns helt galet och jag kunde inte vara mer nöjd än jag är just nu. Det var bra mycket mer än vad jag hade förväntat mig när jag startade upp projektet men jag har också fått kämpa hårt och lagt ner många timmar. Känns därmed välförtjänt att man får lön för sina ansträngningar.

Jag har definitivt inte tjänat dessa pengar genom att svara på undersökningar hos svenska aktörer på marknaden. Då skulle jag nog hunnit bli gråhårig innan jag uppnått mitt mål då belöningarna för att utföra undersökningar hos svenska sajter är under all möjlig kritik. Jag har istället använt mig av ClickEarners för att uppnå mitt mål.

Efter att ha investerat tusentals kronor för att hitta det allra bästa på marknaden så har jag äntligen kommit fram till att ClickEarners håller högsta möjliga kvalité. Utan att ha hittat till den här webbplatsen och tjänsten så hade jag aldrig heller kunnat skapa mig den här enormt fina inkomstkällan som nu också har blivit min primära när det gäller mina internetinkomster.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar