Gold Opinions

För ungefär 4 månader sedan (10:e januari 2019) blev jag medlem hos Gold Opinions då jag hade hört mycket gott om denna paid surveys tjänst från både bloggar, forum och famförallt personer jag litar på till 100%. Blev såklart nyfiken och blev även ganska överraskad när man kunde få testa deras tjänst i 7 dagar för endast $1.

Vore ju dumdristigt att inte utnyttja ett sådant erbjudande och nu, efter 4 månader, är jag väldigt nöjd över mitt beslut. Har stött på extremt många paid surveys tjänster genom åren som har varit rena rama dyngan på olika sätt. Bland annat så har de slarvat eller helt låtit bli att uppdatera sin databas med nya undersökningssidor som man som medlem kan registrera sig hos och det håller ju inte i längden men detta är något som Gold Opinions verkligen tar på allvar kan jag intyga.

Uppdateringar sker nästintill varje dag så möjligheten att regga sig på massvis med nya sajter känns oändlig och är man seriös med att börja tjäna pengar genom betalda undersökningar är detta såklart otroligt viktigt.

Vad kan man förvänta sig genom att joina Gold Opinions ?


  • Tjäna $5 för varje undersökning som tar mellan 10-15 att slutföra
  • Tjäna $15-$30 för varje undersökning som tar mellan 30-45 minuter att slutföra
  • Tjäna $50 eller mer för varje premium undersökning (har slutfört 6 premium hittills)
  • Inga fasta arbetstider - du väljer själv tiderna då du vill jobba
  • Jobba var du vill ifrån med din dator, iPad, iPhone osv bara du har tillgång till internet
Vill förtydliga en sak. När det gäller "premium undersökningar" så är $50 nästintill omöjligt att tjäna. Jag har slutfört 6 stycken premium och i genomsnitt gav dessa $30 per undersökning. Genomsnittstiden landade på 65 minuter men jag vet inte hur du tänker men jag tjänar gärna runt 300 kr genom att svara på frågor i 1 timme :)

Förutom att tjäna riktiga pengar (som de flesta är ute efter) så kan man även vid speciella undersökningar få ersättning i form av sportprodukter från exempelvis Adidas, teknikprodukter från Apple eller Samsung osv... Ganska coolt faktiskt och det finns mycket mer att läsa om detta på Gold Opinions egna hemsida.

Testa i 7 dagar för $1


Under årens lopp har jag kommit i kontakt med personer som är oerhört skeptiska till betalda undersökningar och det respekterar jag till 100%. När en okänd människa presenterar ett nytt "tjäna pengar koncept" på internet så bör man alltid vara misstänksam då här finns en hel del oärliga personer som endast är ute efter en sak - att lura dig på pengar.

Men när det gäller Gold Opinions så behöver man inte vara orolig över att förlora några pengar utan teamet bakom denna tjänst är så pass säkra på att nya medlemmar kommer att att bli nöjda så samtliga får testa i 7 dagar för $1 ! Med dagens kurs är det runt 10 svenska kronor.

Skulle du av någon märklig anledning vara missnöjd efter din provperiod så avslutar du snabbt och enkelt din prenumeration. No question asked. Skulle du däremot bli nöjd och inse vilken enorm potential här finns för att tjäna en deltid/heltids inkomst (precis som jag har gjort i ett antal år nu) så fortsätter du din prenumeration och detta kommer att kosta $27 per månad.

Detta var något jag först blev riktigt irriterad över då ingen liknande tjänst kör med månadsprenumerationer men med tanke på att Gold Opinions är av högsta möjliga kvalitet på alla möjliga sätt så kommer du att skratta åt den lilla kostnaden på $27 när pengar från olika undersökningar börjar strömma in på ditt Paypal konto. Som sagt, jag har själv varit försökskanin för MÅNGA paid survey tjänster genom åren och jag vill endast tipsa mina läsare om det allra bästa på marknaden.

Har du frågor eller funderingar om Gold Opinions ? Skriv då en kommentar här undertill så ska jag försöka ge dig ett vettigt och bra svar. Men känner du dig redo att börja tjäna pengar via betalda undersökningar så kan du göra det genom att starta din testperiod på 7 dagar för $1 här

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar