Kan svenskar göra marknadsundersökningar?

En del tror säkert att så kallade marknadsundersökningar bara är tillgängliga för människor som bor i USA och Kanada men detta är felaktig information. Det kvittar faktiskt vart man än bor i världen då det är fullt möjligt att skapa sig en extrainkomst på detta enkla och effektiva sätt.

Kan man som svensk tjäna lika mycket pengar som en amerikan ?


Tyvärr kommer det att bli oerhört svårt att tjäna lika mycket pengar som svensk. Nästan alla surveysidor som du kommer att registera dig på har sitt säte ifrån USA och dom vill först och främst att amerikaner ska svara på deras undersökningar. Men jag själv har märkt att det kommer undersökningar ganska ofta som är tillgängliga för personer utanför staterna. Men det ska sägas att det är en stor fördel om man är amerikan.

Ska jag först betala för en lista med undersökningssidor och sen betala för att registrera mig på sidorna?


Absolut inte! Där finns vissa sidor som vill ha betalt innan du reggar dig men dessa ska du hålla dig undan för. När du har slutfört en marknadsundersökning så kommer du aldrig att få betalt från dessa då det är bluffsajter som endast är ute efter att lura dig. Sådana surveysidor finns inte hos Paid Surveys At Home och det är just därför jag rekommenderar att starta med här. Alla sajter som rekommenderas är gratis att signa upp sig hos.

Hur får man betalt ?


Där finns två olika sätt att få tag i sina pengar som man tjänat. Det första och lättaste sättet är Paypal. Med ett Paypal konto kan du enkelt få dina pengar från hela världen. Det är väldigt smidigt. Det andra sättet är att få en check hemskickad till sin postlåda. Vissa väljer detta istället för Paypal. När man genomför en undersökning så får man inte bara belöning i pengar utan man blir även automatiskt tillagd i månadsdragningar och kan vinna uppemot 1000$. Vid eventuell vinst så kommer du att bli notifiered via  mail och pengarna blir insatta på ditt Paypall konto.

Jag har hört att betalda undersökningar är bluff ?


Jag är fullt medveten om att många säger att detta bara är bluff och båg. Men dessa individer ger sig inte tid att bygga upp en inkomst via detta smarta koncept. Den första månaden kommer man garanterat inte att tjäna särskilt mycket pengar och man kommer att få begränsat med undersökningar att slutföra.

Det kommer att ta tid att registrera sig på alla olika surveysidor. Därför är tålamod otroligt viktigt om man är beredd att börja tjäna pengar genom detta. Den första månaden blev det bara 73$ (ungefär 710 kr med dagens kurs) i förtjänst för min egen del. Men som sagt, dessa pengar tjänades genom att uttrycka sina åsikter så det är inte precis ett krävande arbete.

Min andra månad dubblade jag nästan inkomsten och kom upp i 137$. Mitt stora mål är att tjäna 1000$ varje månad och det kommer jag garanterat att klara av.

Paid Surveys At Home har gjort det fullt möjligt för min egen del att sätta lite extra guldkant på tillvaron och jag är så otroligt glad över mitt beslut att lägga den lilla pengen som krävs för att få bli medlem :)

7 kommentarer :

 1. Jag köpte detta program för 2 veckor sen och e supernöjd! Har redan registerat mig på ungefär 40-50 sidor och har svarat på 12 surveys redan. Är uppe i 96 dollar.

  Det är ju riktigt roligt :D

  Tack!

  SvaraRadera
 2. Riktigt roligt att höra ! :) Det är otroligt roligt när någon skriver hur det går och ännu bättre blir det om de går bra :)

  Detta är ett av de enklaste sätten för att tjäna lite pengar på nätet och jag är glad över att ha kunnat hjälpa dig.

  Du får gärna skriva hur det går för dig i framtiden :)

  SvaraRadera
 3. Hej jag är registrerad på Surveys at Home men vill bara göra undersökningar som jag fyller i, alla dessa on-line surveys är väl vad jag förstår något som man sitter uppkopplad med andra och diskuterar i grupp. Har jag fel?

  SvaraRadera
 4. Tjäna Pengar På Internet16 maj 2011 07:15

  Hej :)

  Nä, sitter man uppkopplad med andra och diskuterar så kallas detta för focus grupp. Dessa ger bättre betalt än "vanliga" surveys då dom tar längre tid att slutföra och att dom också är väldigt specifika.

  Man väljer alltid själv vad man vill göra och man är aldrig tvungen om man inte känner för det.

  SvaraRadera
 5. Tjäna Pengar På Internet18 maj 2011 09:20

  Vill passa på att tipsa om min nya sida som heter SurveysPaid där ni kan hitta en ny survey databas som jag använder mig av och även de andra 3 :) Nu ska jag komma upp i 1000 survey sidor !!

  SvaraRadera
 6. Hej!
  En dum fråga: varför köpa en databas? Alla dessa sidor finns väl tillgängliga på google? Så fort sidor vill ha betalt för att du ska kunna tjäna pengar blir man misstänksam.

  Tacksam för svar :)

  SvaraRadera
 7. Hej !

  Absolut, det har du helt rätt i. En databas är inte "livsviktig" och man kan hitta samtliga sajter via sökmotorer såsom t.ex Google.

  Men... att hitta hundratals olika sajter komemr att ta en evighet. Därför har någon annan redan gjort "jobbet" så att säga och satt ihop en lista på alla tillgängliga sidor som erbjuder betalda undersökningar.

  Därför är kostnaden för en sådan lista väldigt låg jämfört med allt det jobb som personen bakom listan måste ha gjort. Det har tagit lång tid att sammanställa över 500 olika survay sidor !

  Men visst, googla du på :) Nackdelen är att det tar otroligt mycket längre tid.

  SvaraRadera