ekonomibloggar.nu

Kan svenskar göra marknadsundersökningar?

En del tror säkert att så kallade marknadsundersökningar bara är tillgängliga för människor som bor i USA och Kanada men detta är felaktig information. Det kvittar faktiskt vart man än bor i världen då det är fullt möjligt att skapa sig en extrainkomst på detta enkla och effektiva sätt.

Kan man som svensk tjäna lika mycket pengar som en amerikan ?


Tyvärr kommer det att bli oerhört svårt att tjäna lika mycket pengar som svensk. Nästan alla sidor som skickar ut undersökningar har sitt säte ifrån USA och dom vill först och främst att amerikaner ska svara på dessa. Men jag har själv märkt att det kommer undersökningar ganska ofta som är tillgängliga för personer utanför staterna. Men det ska sägas att det är en stor fördel om man är ifrån USA.

Ska jag först betala för ett medlemskap hos ClickEarners och därefter betala för att registrera mig på paid survey sajterna ?


Absolut inte! Där finns vissa sidor som vill ha betalt innan du registrerar dig men dessa ska du hålla dig borta ifrån. När du har slutfört en marknadsundersökning så kommer du aldrig att få betalt från dessa då det är bluffsajter som endast är ute efter att lura dig. Sådana surveysidor finns inte hos ClickEarners och det är just därför som jag rekommenderar att bli medlem här.

Hur får man betalt ?


Där finns två olika sätt. Det första och lättaste sättet är att använda sig av Paypal. Med ett Paypal konto kan du enkelt erhålla dina intjänade pengar ifrån hela världen. Det är oerhört smidigt. Det andra sättet är att få en check hemskickad till sin brevlåda. Vissa väljer detta istället för Paypal. När man genomför en undersökning så får man inte bara belöningar i pengar utan man blir även automatiskt tillagd i månadsdragningar och kan vinna uppemot 1000$. Vid eventuell vinst så kommer du att bli informerad via din E-post och pengarna blir därefter insatta på ditt Paypal konto.

Jag har hört att betalda undersökningar är bluff ?


Jag är fullt medveten om att många säger att detta bara är bluff och båg. Men dessa individer ger sig inte tid att bygga upp en inkomst via detta smarta och enkla koncept. Den första månaden kommer man garanterat inte att tjäna särskilt mycket pengar och man kommer att få begränsat med undersökningar att slutföra. Detta är inga konstigheter utan det är likadant för samtliga medlemmar.

Det kommer att ta sin tid och därför är tålamod otroligt viktigt om man är beredd att börja tjäna pengar genom detta. Den första månaden blev det bara 63$ (lite över 630 kr med dagens kurs) i inkomst för min egen del när jag startade min karriär. Men som sagt, dessa pengar tjänade jag enbart genom att uttrycka mina åsikter så det är inte precis ett krävande arbete :)

Min andra månad blev aningen bättre och jag lyckades komma upp i 137$. I början var mitt stora mål att tjäna 1000$/månad och detta är något som jag nu har uppnått med hårt slit och tålamod. 

ClickEarners har gjort det fullt möjligt för min egen del att sätta lite extra guldkant på tillvaron och jag är så otroligt glad över mitt beslut att lägga den lilla pengen som krävdes för att få bli medlem.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar