Jag har tjänat över 100.000 kr med hjälp av betalda undersökningar på 7 månader!

För ungefär 7 månader sedan så bestämde jag mig för att ta ut alla intjänade pengar från mitt Paypal konto och börja om från scratch. Anledningen var ett E-mail där en bloggläsare undrade hur lång tid det skulle ta för hen att få ihop 100.000 kr med hjälp av med betalda undersökningar.

En extremt svår fråga för mig att svara på så jag gav det tråkiga svaret:

"Det beror på hur mycket tid och tålamod du har". 

För en sak är säker. Att börja tjäna pengar via betalda undersökningar är ingen dans på rosor. Det är inget "flashigt" jobb som innebär att pengarna kommer att rulla in på kontot ansträngning. Man måste vara redo att jobba hårt och framförallt då i början av sin nya karriär. Efter ett tag, när du signat upp dig på flertalet surveysidor, så kommer det poppa upp nya undersökningar dagligen till din mail inkorg.

Det är inget snack om att det är ett tidskrävande arbete men den tiden du lägger ner kommer att ge pengar i plånboken. De flesta undersökningarna betalar oftast mellan 10-30$ och dessa brukar vanligtvis ta mellan 20-40 minuter att slutföra. Blir en ganska sweet timlön!

Som sagt, jag bestämde mig för att undersöka hur lång tid det skulle ta för mig att få ihop 100.000 svenska kronor enbart genom att svara på undersökningar och samtliga betalningar skulle ske genom Paypal. Finns ett fåtal surveysidor som inte har Paypal som betalningsalternativ där jag är medlem men dessa ignonerade jag under detta experiment.

Det har varit en lång resa och det har tagit mig ex antal timmar men nu äntligen har jag nått den stora slutdestinationen:

Klicka för att få en större bild
Bilden här ovanför är en skärmdump från mitt Paypal konto och som du kan se har jag äntligen sprängt 100.000 kronors vallen! :) Den bedriften lyckades jag med under gårdagen då jag gjorde tre olika undersökningar som jag fick 15$, 20$ och 40$ för. Detta tog mig ungefär 1,5 timme. Du får alltid betalt i dollar men efter det så är det enkelt att konvertera dollarcashen till svenska kronor.

Låt oss utföra lite matematik tillsammans. 100.779,70 SEK för 7 månaders arbete. Var har då min månadslön landat på ?

Månadslön: Ungefär 14.400 SEK

En månadsinkomst som landar på 14.400 kr under 7 månader känns totalt galet och jag kunde inte vara mer nöjd med mitt experiment!  Det var bra mycket mer än vad jag hade förväntat mig när jag startade upp projektet men jag har också fått kämpa hårt och lagt ner många timmar. Känns därmed välförtjänt att man får lön för sina ansträngningar.

Jag har definitivt inte tjänat dessa pengar genom att svara på undersökningar hos svenska surveysidor. Då skulle jag nog hunnit bli gråhårig innan jag nått upp til mitt mål dä belöningarna för att utföra undersökningar hos svenska sidor är under all möjlig kritik! Jag har istället använt mig av följande för att bli medlem på sajter som erbjuder undersökningar:

Paid Surveys At Home

Gold Opinions

Efter att ha investerat tusentals kronor för att hitta det allra bästa på marknaden så har jag äntligen kommit fram till att PSAH och GO håller högsta möjliga kvalitet. Utan båda dessa så hade jag aldrig kunnat skapa mig den här härliga internetinkomsten :)

6 kommentarer :

 1. hej,

  Jag blev väldigt inspirerad över att du kunde tjäna över 100k på 7 månader så jag valde att köpa de sakerna du rekommenderade igår. Har inte så mycket erfarenhet kring sånt här men jag behöver pengar då jag nästan precis blivit uppsagd från mitt jobb.

  Men det jag vill komma fram till är att jag blev ganska överraskad och glad när jag bara efter någon timme igår fick min första undersökning till min e mail! Där stod att värdet va 15$ och den skulle ta 20 minuter att slutföra.

  Jag tog tiden och det tog mig 26 minuter och bara för några minuter sedan fick jag 15 dollar insatt på mitt Paypal konto !!! :D Detta verkar lovande och även fast 15 dollar inte är så jättemycket pengar så är det väldigt mycket för mig då jag är arbetslös.

  Jag tycker att det är väldigt kul och inspirerande att du delar med dig och hjälper andra att komma igång. Jag gillar din blogg och jag är jätteglad att jag redan lyckats tjäna pengar på betalda undersökningar :) Jag har all tid i världen då jag bara går hemma och skulle detta fungera så skulle jag vara evigt tacksam.

  Har inte fått någon ny undersökning idag men jag håller just nu på att registrera konto på en massa olika sidor. För man får väl fler undersökningar ju fler sidor man registrerar sig på som jag förstår det ?

  SvaraRadera
 2. Hej Marita,

  Tack för din kommentar och det känns kanon att du redan har kommit igång efter så kort tid att tjäna pengar med hjälp av betalda undersökningar!

  15$ för 26 minuters är inte helt fel och såna undersökningar kan du förvänta dig att få många fler av i framtiden kan jag lova :)

  Det stämmer bra det. Ju fler sidor du reggar konto på desto större blir chansen till att mottaga undersökningar via E-post. Just därför är det viktigt att ha tålamod i början då man måste regga konto på en hel del sajter. Inget roligt jobb men som du själv redan har fått uppleva, man får lön för "besväret".

  Jag har varit aktiv sedan 2010 och jag har nu konto på över 2500 sidor som tillhandahåller online undersökningar. På grund av antalet så har jag inte några större svårigheter att tjäna en ansenlig summa pengar varje månad. Jag har till och med "lyxen" att tacka nej till vissa undersökningar som man "bara" får 5-10$ i ersättning för att slutföra.

  Men sätt upp ett mål för varje dag. Regga mellan 5-10 nya konton/dag och inom snar framtid så kommer undersökningar att trilla in till din E-post med jämna mellanrum.

  Uppdatera gärna mig och alla andra hur det går för dig i form av kommentarer hår på sidan. Det kan säkert sporra många andra till att testa och själv upptäcka hur enkelt och smidigt betalda undersökningar fungerar :)

  SvaraRadera
 3. Hur går det nu? Finns det möjlighet att få lista på sidor du reggat dig till som fungerar för oss som bor i sverige? Högst upp de som ger ut undersökningar ofta och de som betalar bra, i den ordningen.
  Du kan göra lista och sälja till de som är intressrade.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det går fortfarande oerhört bra och även fast det alltid skickas ut mindre undersökningar under sommaren så låg jag stabilt på 15.000 kr under både juni och juli så jag är ganska nöjd :)

   Har fått den frågan ett antal gånger och jag håller på att sammanställa en sån lista. Tänkte samla ihop 500 sidor som man som svensk kan tjäna riktigt fina pengar på innan jag ska sälja den för en billig peng. Så stay tuned!

   Radera
 4. Hej,
  Detta låter mer o mer intressant att testa på och jag har läst en hel del men det tog tvärstopp när du skrev att du har konto på 2500sidor och registrerar 5-10konton per dag. Vad menar du med det? känns som att det är 90% av allt jobb om jag fattar det rätt.

  Lite trist att Marita inte återkopplat från att va arbetslös till detta när det snart gått 2år sedan hon började =(

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej,

   Det är just de som krävs för att man ska kunna komma upp i såna summor som jag tjänar, att man reggar konto på många olika ställen. Då tjänar man helt enkelt mer pengar. Men att t.ex vara medlem på 50-100 survey sidor kan enkelt generera en 200-300 dollar extra i månaden och det är inte fy skam. Så det beror på hur mycket "jobb" man är redo att lägga ner.

   Jag reggar nya profiler på sajter i stort sett varje dag. Är snart uppe i 3000 och du kan ju själv förstå hur mycket pengar jag drar in i månaden... ;)

   Radera