Paid Surveys At Home - Vad är betalda undersökningar ?


Betalda undersökningar är ingenting nytt. Det har funnits på nätet i många år men det är först nu som fler och fler har fått upp ögonen för denna enkla möjlighet till att tjäna en riktigt bra slant varje månad . Varför är det så? Det hade jag tänkt att förklara för dig nu.

Vad är betalda undersökningar?


Välkända företag runt om i världen som t.ex Coca-Cola eller Nike betalar ut pengar till människor som vill svara på frågor angående nya produkter som ska lanseras. Nike har kanske gjort 3 par nya joggingskor men bara ett par ska komma ut till försäljning i butikerna. Då vill företaget gärna få feedback från konsumenterna och veta vad dom tycker och tänker om vilka skor som gillas och därmed kommer att säljas mest. Det är här som betalda undersökningar kommer in i bilden.

Om du har registrerat dig på någon sajt som erbjuder marknadsundersökningar så kan du få ett E-mail från Nike som vill att du ska svara på en enkät om joggingskor. Det är givetvis inte bara 1 person som får göra just detta. Det kan oftast röra sig om 5000-20.000 personer runt om i världen.

När samtliga har slutfört sin undersökning så sammanställer Nike vilka svar dom har fått in och favoriseras ett särskilt par joggingskor bland konsumenterna så kommer du garanterat att se dessa skor på skohyllan i svenska butiker såsom Team Sportia eller Stadium inom snar framtid.

Du kommer att bli belönad i form av riktiga pengar när du har avslutat din undersökning och detta kan vara alltifrån 50 kr till ett par hundralappar beroende på hur lång tid den tar.

Finns även chans till att bli inbjuden till så kallade fokus grupper. Ibland vill företagen veta vad personer med en viss profil har för åsikter. Om du t.ex är väldigt intresserad av teknologi så kan du bli inbjuden till en specifik fokus grupp. Eller så kan det röra sig om personer som är mellan en viss ålder. Finns både fokus grupper online såväl som offline.

Vad är online fokus grupper ?


Detta kräver logiskt nog att man har en internet uppkoppling. Man blir inbjuden till att delta i ett privat chattrum med kanske 6-7 deltagare till. Den genomsnittliga tiden som det tar brukar vara 30 minuter till 2 timmar. När chatten öppnas så ska du diskutera med andra människor om just det ämnet som gruppen handlar om.

Där sitter alltid en "övervakare" som håller koll så att allting går rätt till. Han kan även komma in i samtalen och ställa frågor närsomhelst. När gruppen avslutas så kommer du att få betalt. Oftast riktigt bra betalt dessutom. Har du suttit och diskuterat i 1 timme så kan du få alltifrån 500-1500 kronor. Men det ska sägas att svenskar oftast inte blir inbjudna till sådana här grupper men det kan inträffa då och då.

Vad är offline fokus grupper ?


Bor du i Sverige precis som jag så kommer du nog aldrig att få möjligheten till att deltaga i en offline fokus grupp. Här träffas folk på ett specifikt ställe (oftast i USA eller Kanada) och diskuterar nya produkter eller tjänster för att kunna förbättra dessa på olika sätt. Man sitter i ett rum med andra personer som har samma intresse helt enkelt.

Att vara delaktig i en sån här grupp kan ge väldigt mycket pengar i plånboken och vissa personer har fått 200-300 dollar för besväret har jag läst. Men detta kan vi i Sverige tyvärr bara drömma om. Vi får nöja oss med online grupperna.

Vad behöver jag för att komma igång med betalda undersökningar?


1. Det första du ska skaffa är en E-post adress om du inte redan har en.

2. Det andra som du behöver är att få tillgång till en paid survey databas med hundratals olika sajter som tillhandahåller undersökningar. Jag använder själv Paid Surveys At Home som uppdaterar sin databas dagligen!

5 kommentarer :

 1. Hej!

  Jag är en 24-årig tjej som inte har ett välbetalt jobb, men verkligen skulle behöva lite extra klirr i kassan och är beredd att lägga tid på detta.

  Jag undrar dock om du skulle vilja hjälpa mig personligen att komma i gång? Skulle du vilja maila till: projekt.livskvalite@hotmail.se (har skapat denna mail endast för detta ändamål för att kunna hantera det så bra som möjligt)

  Jag skulle vara oerhört tacksam om jag kunde få en lättförstålig "steg för steg beskrivning" av dig för hur jag gör för att komma i gång och var jag hittar alla sidor jag ska regga mig på för att kunna få mail med undersökningar. Alltså en väldigt grundlig beskrivning.

  Kanske är för mycket begärt, men jag vill verkligen förstå allting rätt från början så att det inte blir fel. När jag väl kommit igång med saker, brukar det flyta på bra. Vore som sagt jättetacksam om du ville maila mig för jag skulle vekrligen behöva ett lyft ekonomiskt. Du skulle kunna få bli min personliga coach :-)

  Är inte jättebra på engelska heller, men som du nämnt så finns det översättningsprogram och detta vore ju även ett sätt för mig att slipa på språkkunskaperna, även om jag bara vill hålla mig till undersökningar via webben och inte telefon.

  Ser fram emot att höra av dig!

  Tack på förhand.

  Mvh,

  Emilia

  SvaraRadera
 2. Hej igen!

  Skrev till dig innan och bad att du skulle maila till mig (projekt.livskvalite@hotmail.se)

  Jag vill nu bara poängtera att jag är intresserad av att gå in för detta och alltså regga mig på alla 3 tjänster du rekommenderade, alltså: Surveys At Home, Surveys 4 Checks och Surveys 4 Income. Skulle alltså behöva lite kom igång hjälp med alla tre :-) T.ex. var köper jag startpaketen eller vad man kallar det, först och främst?

  Hoppas du hör av dig,

  Tack igen!

  Mvh,

  Emilia

  SvaraRadera
 3. Hej Emilia :)

  Lite extrapengar i månaden är inte inte helt och med betalda undersökningar så är det väldigt enkelt att skaffa sig en extrainkomst.

  För att hitta alla survey sidor så krävs det att man köper en paid survey databas. Därför rekommenderar jag först och främst Paid Surveys At Home och sen om man vill tjäna ännu mer pengar så ska man bygga på med Surveys4Income och Surveys4Checks. Då kommer man garanterat att tjäna riktigt bra med pengar varje månad !

  För att komma igång är allting väldigt enkelt.

  Steg 1: Köp Paid Surveys At Home.

  Steg 2. Du kommer få tillgång till dina inloggningsuppgifter direkt efter köp och då ska du logga in på Paid Surveys At Home's hemsida.

  Steg 3. Klicka på survey databas och börja från nummer 1 att regga dig och arbeta dig neråt :)

  Så enkelt är det.

  Det enda du behöver göra för att köpa startpakten är att klicka på länkarna här på bloggen eller de olika banners och sen kommer du till survey webbsidorna direkt.

  Mycket enkelt :)

  Har di fler frågor eller du stöter på något problem så är det bara att skriva här, jag svarar så snabbt jag kan.

  SvaraRadera
 4. Hej!

  Tack för ditt svar! Har faktiskt lyckats komma i gång själv rätt bra innan jag läste här :-) Ska regga mig på sidorna när jag har tid över om dagarna. Lär ta ett tag eftersom jag har heltidsjobb och familj, men vad gör man inte för att kunna öka sin inkomst?

  Kan man se någonstans hur många sidor man har reggat sig på? Jag har betat av ett 20-tal, men vissa har inte funkat, antingen för att jag varit fel person för företaget eller för att jag är från Sverige. Skulle vara bra om man kunde se någonstans exakt hur många man står reggad hos, om du förstår?

  En annan fråga!

  - Jag har startat ett paypal-konto, men hur får dessa surveysidor mina paypaluppgifter så att de vet var de ska sätta in pengarna? Jag har inte sett någonstans att jag ska ha behövt fylla i några såna uppgifter nämligen... Vad är det i så fall jag ska ange? Eller hur går det till?

  Tack på förhand!

  Emilia

  SvaraRadera
 5. Det var roligt att höra :)

  De flesta har svårt att få tiden och räcka till. Man kan ju inte sitta vid datorn 24/h om dygnet. Men när man väll hart gjort det "tråkiga" så kommer man kunna tjäna pengar i all framtid.

  Jag förstår vad du menar, men det går tyvärr inte. Antingen får man skriva in det i Excel eller skriva upp på vanligt papper vilka man är medlem hos. Jag har själv allting på papper.

  På de sidorna som erbjuder utbetalning via PayPal så kommer du få skriva in din PayPal adress. Annars är det check som gäller. Vissa sidor har utlottningar där man kan vinna 1000-10.000$ varje månad och dessa bör man också regga sig hos. Man har ju faktiskt chans att vinna rätt mycket :)

  SvaraRadera