Paid Surveys At Home - Är det en bluff?

Jag har i tidigare inlägg skrivit lite om att en hel del får uppfattningen att Paid Surveys At Home är en bluff och för att vara helt ärlig så hade även jag exakt samma åsikt i början. Ibland kunde det ta uppemot 4-5 dagar innan man fick ett mail där en ny undersökning var tillgänglig och då blir det såklart svårt att tjäna stadigt med pengar varje månad...

Varför tycker så många människor att Paid Surveys At Home är en bluff?


De flesta av oss vill gärna komma igång med att tjäna pengar på nätet men uppskattningsvis 80-90% som försöker är inte redo att lägga ner "grovjobbet" som krävs för att bli framgångsrik. De tror att internet ska fungera som en uttagsautomat och pengarna ska strömma in på kontot utan att ens behöva lägga ner tid.

Är du en av dessa individer som har detta tankesätt så vill jag verkligen betona att man faktiskt MÅSTE arbeta för att skaffa sig en extrainkomst från nätet. Har du ett "vanligt" arbete så kan du väl inte gå till jobbet på morgonen för att sitta av tiden utan att utföra några arbetsuppgifter och sen kräva lön i slutet av månaden ? Det är liksom ganska logiskt.

Man måste helt enkelt vara redo att arbeta för det om man vill komma igång med att tjäna pengar genom betalda undersökningar. De flesta som startar registrerar sig på 5-10 olika surveysidor och sen tror dom att undersökningar och därmed inkomsterna ska rulla in på löpande band. Tro mig, har varit i kontakt med säkerligen +100 personer som tänker exakt såhär.

Men fungerar det så? Svaret är ett enkelt nej!

För att ge sig själv möjligheten och tjäna uppemot 5000-10.000 kr/månad så krävs det att man registrerar sig på hundratals olika sajter som skickar ut undersökningar. Jag är fullt medveten om dina tankegångar just nu och det är precis som jag själv tänkte.

Det kommer att ta evigheter att regga sig på så hundratals surveysidor !

Det är helt korrekt att det kommer att ta en stund. Jag är den första som kan intyga detta faktum då jag lagt ner många timmars arbete. Men när du har reggat dig på samtliga sidor som finns hos Paid Surveys At Home eller Gold Opinions så kommer du aldrig att behöva ångra dig. Det är surveysidor som håller hög kvalitet så inom kort kommer din E-mail inkorg börja plinga till med tillgängliga undersökningar. De flesta betalar mellan 10-30$ beroende på längd.

När man får en undersökning skickad till sin E-mail kan det ungefär se ut såhär:


Här nedanför är en undersökning som jag fick skickad till min mailadress den 13:e juni 2012. 70$ för 30-40 minuters arbete var inte helt fel kan jag intyga.


Lönen blev finfina 70$ för ungefär 30-40 minuters "hårt arbete"

Idag, (uppdaterat 29:e maj 2019) får jag runt 15-20 undersökningar skickade till min E-mail varje dag så jag kan välja och vraka. Det första exemplet betalade "bara" 20$ men som du också kan se så får man även undersökningar som betalar uppemot $70 (670 kr med dagens kurs). Har du dåligt med tid så räcker ju endast en 70 dollars survey per dag för att tjäna en rejäl extrahacka i månaden.

70 x 30 = 2100 dollar/månaden :)

Kan man bara tjäna pengar på att slutföra undersökningar online ?


Det finns faktiskt ett par andra sätt och du hittar dessa här nedanför:

1. Undersökningar via telefon

Det är fullt möjligt för svenskar att deltaga i telefonsurveys men då krävs det att du behärskar det engelska språket till 100%. Om så är fallet så finns chansen att tjäna uppemot 100$ varje gång du deltar.

2. Testa nya produkter

Jag trodde först att svenskar inte hade en chans att testa nya heta produkter som ska komma ut på marknaden men det bevisade sig att vara felaktigt. Amerikanska företag skickar gärna produkter världen över till dig som önskar detta för att få värdefull feedback tillbaka. Det bästa är att man får behålla samtliga produkter! Men det är såklart inga nya iPhones vi talar här som du säkert förstår.

3. Titta på filmtrailers och ge feedback

Inget som inträffar särskilt ofta men när det händer är det riktigt roligt! Här finns möjligheten att tjäna mellan 5-25$ genom att titta på film och ge feedback och egna åsikter. Vem tackar liksom nej till något sådant ?

Vill du själv testa och se om detta otroligt enkla tjäna pengar koncept är något för dig ? Om så är fallet rekommenderar jag att börja med att regga dig på samtliga surveysidor som finns hos Paid Surveys At Home precis som jag själv gjorde back in the days. Behöver du hjälp eller har någon fråga så hittar du mina kontaktuppgifter här.

361 kommentarer :

 1. Tja ang. Paid surveys at home.. när du skrev ''För att kunna tjäna 5000-10.000 SEK varje månad så krävs att man reggar sig på 100-300 olika paid surveys sidor'' då är jag osäker på för paid surveys at home kostar typ 100kr att bli medlem på men dom alla survey sidorna 100-300 kommar var en av dom kosta pengar att bli medlem i? :O

  SvaraRadera
 2. För det första så vill jag tacka för din kommentar :) För det andra så är det HELT GRATIS att registrera sig på alla survey sidor som finns i paid surveys at home. Så det blir bara en engångskostnad för paid surveys at home sen kan du bara tjäna pengar, aldrig förlora några :) Hoppas att svaret hjälpte annars kan du ställa fler frågor, svarar gärna.

  SvaraRadera
 3. hur Pass många timmar lägger du ner på en dag??
  och hur vet man säkert att man får pengarna??
  mvh

  SvaraRadera
 4. Hej och tack för din kommentar :) I början blev jag lite "besatt" och la ner 4-5 timmar varje dag på detta, men efter att ha reggat mig på massor utav survey sidor så märkte jag att man behöver inte lägga ner så mycket tid för att tjäna bra med pengar. Så nuförtiden lägger jag ner mellan 1-3 timmar varje dag beroende på hur många undersäkningar jag har i min mail när jag stiger upp på morgonen.

  Jag har fått utbetalning av varje sida som jag är medlem på och det bästa är att man får det till sitt PayPal konto :) Väldigt smidigt. Vissa skickar bara ut check men då går man bara till banken och löser ut den. Har aldrig haft något problem med utbetalning inu.

  MVH

  SvaraRadera
 5. Hej!Jag har försökt förstå detta, men inte lyckats. Jag är inte så bra på engelska och där får jag ju lite problem.Nu kan jag ju visserligen använda mig av översättningsprogram på datorn, så jag har ändå tänkt försöka detta. Jag fick ett meddelande om att jag först måste bli medlem för att få tillgång till lista på företagen. Jag uppgav mitt kreditkortsnr och hoppas nu detta är okej. Det verkar som jag blev medlem eftersom jag fick flera mail därefter. Men riktig bekräftelse har jag egentligen inte sett. Detta gör mig nu lite orolig. Speciellt som jag inte vet hur jag ska gå vidare för att bara först få svara på enkla enkäter. Det känns som om det räcker för mig till att börja med. Jag fick alltså en lista med företag direkt och antar att det är där jag ska gå in och registrera mig hos olika. Men det kommer också så gott som varje dag mail från andra olika företag med erbjudanden. Är det så det går till? Om jag ångrar mig och vill hoppa av för att jag inte fixar detta. Hur gör jag?
  Tacksam för att jag kan få hjälp med mina frågor. Har nu äntligen sett denna sida och är tacksam för svensk upplysning. Vill så gärna lyckas med detta. Behöver verkligen lite extra pengar. MVH Barbro

  SvaraRadera
 6. Hej Barbro :)

  Jag hjälper gärna till. Har du köpt programmet från Clickbank? För då borde du ha fått mail ifrån Clickbank som bekräftar dit köp. Efter det så ska du gå till Paid Surveys At Home's hemsida och logga in med dina uppgifter som du fick via mail.

  Har du blivit medlem på någon survey sida ännu? Det låter konstigt om du har fått erbjudande utan att ha registrerat dig. Men jag kanske inte förstår riktigt.

  Du har 60 dagar på dig att få tillbaka varenda krona som du investera. Då ska du använda dig av mailet ifrån Clickbank, där är en supportlänk man kan klicka på och få tillbaka pengarna ifrån.

  Väldigt kul att du uppskattar min blogg :) Meningen är att upplysa andra om att det går att tjäna pengar ifrån nätet. Det behöver inte alltid vara så svårt.

  Har du fler frågor eller du inte förstår riktigt vad jag menar så är det bara att fråga på. Jag hjälper gärna till.

  SvaraRadera
 7. Hej!
  Jag har också funderat på det här med betalda undersökningar. Hur blir det med skatt på pengarna man får? Ska man själv kontakta skattemyndigheten eller? Vill ju inte att det ska bli nåt trubbel längre fram :)

  Tacksam för svar så fort du hinner!
  Mvh/Eva

  SvaraRadera
 8. Hej på dig Eva :)

  Det gör du rätt i, det är ett bra och enkelt sätt för att tjäna pengar på internet.

  Jag har själv inte tagit kontakt med skattemyndigheten. Men jag har planerat att göra det så det inte blir några problem i framtiden.

  Om du tar kontakt så kan du ju skriva här vad dom säger ? :)

  SvaraRadera
 9. Hej!

  Jag har några frågor, svara i nummerföljd tack!

  1. Varför borde jag lita på det här? Kan väl för fan vara en stor jävla bluff.

  2. Hur mycket pengar tjänar man om man lägger ner cirka 1½ timme / dag?

  Hur länge tar det tills pengarna kommer på kontot?

  3. Jag skulle vilja prova cirka 1 gång innan jag betalar, för jag litar verkligen inte på den här "skiten" , tror ej det stämmer.

  4. Hur fan får hemsidan alla pengar ifrån? Liksom hur ska de kunna ge pengar till alla...

  5. Kan du låta mej testa / prova på nåt vis, jag betalar som sagt inte över 330 kr och blir lurad bara så där. NO WAY!

  SvaraRadera
 10. Hallå :)

  Okej, då ska jag försöka svara på dina frågor så gott det går.

  1.Absolut. Det kan vara en stor bluff. Det kan man aldrig vara säker på men jag gör detta själv och tjänar bra med pengar på det.

  2. Det är oerhört svårt att svara på. Det beror helt på hur många undersökningsmöjligheter där är den dagen. Vissa dagar är där fler än andra.

  När du har gjort en undersökning så får du in pengarna direkt. Men när du ska få en utbetalning så måste du först komma upp i ett visst belopp. Brukar vara 15-30$. Ibland kan man tjäna detta belopp en en undersökning.

  3. Denna produkt säljs av Clickbank. Clickbank erbjuder alla sina köpare av någon digital vara 60 dagars öppet köp. Är du inte 100% nöjd får du tillbaka varenda krona. Du kan inte förlora någonting med detta.

  4. Survey sidorna betalar inte ut pengarna till de som gör undersökningar. Det är företag som tar kontakt med dessa sidor och betalar dom för att ha hand om detta. Företag lägger ut massor på detta årligen.

  5. Som sagt, du kommer inte att ha en chans och bli lurad. Det är de bästa med Clickbank. Från och med den dagen som du köper så har du 60 dagar på dig och se om produkten håller vad den lovar. Är du inte helt nöjd får du varenda krona tillbaka helt utan frågor. Så du kommer inte förlora någonting.

  Har du fler frågor eller om något är oklart fortfarande så fråga på :)
  Hjälper gärna andra att komma igång.

  SvaraRadera
 11. Hej,
  Först vill jag tacka dig att du upplyser om detta för svenska folket,bra gjort =)

  1)Om jag använder ett amerikanskt mastercard bankkort från payoneer som betalning av det första steget, kommer mina undersökningar betalas in då på detta konto?
  Eller kan man ansöka om att lägga marknadsundersökningarna på ett annat konto?

  2)Hur lång tid kan det ta att regga sig på en utav survey sidor?

  3) Finns det många survey svenska sidor? Eller mest amerikanska survey sidor, är dom svåra att regga?

  4) Vad kan en undersökning på telefon på engelska handla om? Jag förstår engelska bra, är det som en välj A,B,C förfrågan om detta?

  Tack på förhand!!
  Mvh/Catarina

  SvaraRadera
 12. Jag tackar för det :) Jag sökte också runt på nätet innan jag började med betalda undersökningar men kunde knappt hitta nånting på svenska! Så därför skrev jag en blogg om det.

  Okej, då ska jag försöka besvara dina frågor så gott jag kan :)

  1. Nej, så fungerar det inte riktigt. Det kortet som du betalar med kommer du inte få pengar insatta på. Företagen betalar antingen ut via PayPal eller Check. Så har du inte ett PayPal konto bör du skaffa detta först.
  Där kommer alla intjänade pengar att sättas in.

  2. Det varierar lite. Vissa sidor vill att man ska skriva i 10 frågor och vissa nöjer sig med 2-3 stycken. Dessa frågor handlar om vad du är för person. Vad du arbetar med och liknande. Men 1-3 minuter tar det på de flesta sidor.

  3. Det finns inte så jättemånga svenska. Dessa betalar fruktansvärt dåligt plus att man nästan aldrig får betalt i pengar. Man får värdecheckar på Mcdonalds och sånt skit istället. Men ju fler desto bättre, så regga dig även på dessa :)

  Det är inte alls svårt att regga sig på amerikanska sidor. Det enda man behöver kunna är ju engelska men idag finns där massor med översättningsprogram så det är inga problem.

  4. Det kan handla om precis vad som helst. Ja, precis. Dom frågar något och sen ger dom dig svarsalternativ. Ibland kan man få en fråga som kräver ett längre svar av dig också.
  Vill man inte svara på surveys per telefon så behöver man inte. Man kan hålla sig till att få surveys till sin E-mail bara :)

  Jag hoppas att du fick svaren du ville ha annars fråga på bara :)

  SvaraRadera
 13. Hej,
  Jag har fixat ett paypal konto och en yahoo mail.
  Och betalat till din paid for survey sida.
  Jag har också reggat mig på ca 15sidor men jag får inget svar till min mail.Det är ju meningen att jag skall aktivera mina konton.Det fungerar inte vet du vad det kan bero på och vet hur det går att lösa?

  Mvh
  Jean-Pierre

  SvaraRadera
 14. Hej Jean-Pierre :)

  Jag måste först och främst klargöra en sak. Jag äger inte Paid Surveys At Home. Min blogg fungerar bara som en informationskälla till alla som vill starta med Paid Surveys. Jag rekommenderar Paid Surveys At Home för att jag tycker att programmet är det bästa på marknanden just nu.

  Som jag nämner i blogginlägget så krävs det att man registerar sig på 100-300 olika paid survey sidor innan man kan få en massa mail skickat till sig om betalda undersökningar.

  När jag började trodde jag också att det räckte med att regga sig på 10-15 sidor och sen få surveys och tjäna pengar men man behöver lägga ner lite mer jobb först.

  Så mitt förslag är att fortsätta regga dig på massor utav sidor som finns i Paid Surveys At Home så kommer du att få mail skickade till dig när någon vill att du ska svara på undersökningar :)

  Har du fler frågor så tveka inte att fråga !

  SvaraRadera
 15. Hej

  Är en kille på 17 år och undrar om jag kan hålla på med detta? eller är de 18 års åldersgräns?
  Studerar annars och jobbar lite grann.

  SvaraRadera
 16. Är många av undersökningarna för personer med en viss sorts jobb eller bostad? Jag är för nuvarande studerande och bor hemma. Tror du att jag skulle få massa mail om jag regristrerade mig på 100-300 sidor?

  SvaraRadera
 17. Till Anonym: Hej :) På de flesta sidor så krävs det att man är 18 år eller äldre. Annars får man inte bli medlem. Där finns en del sidor som tillåter yngre men dom är lätträknade tyvärr.

  Till Katia: Ja, delvis. Företag har ibland speciella undersökningar till människor som exempelvis jobbar i elektronik branschen.
  Då är det ju lite dumt att skicka ut den undersökningen till personer som jobbar med trädgårdsskötsel eller liknade ;)

  Du kommer absolut få en massa survey möjligheter när du är studerande. Betalda Undersökningar riktar ju in sig till personer som vill tjäna pengar enkelt på nätet och studenter behöver alltid pengar.
  Den enda fördelen med att ha ett spcecifikt jobb är att du kan tjäna väldigt mycket pengar på en enda undersökning.

  Jag har själv några vänner som är studenter som håller på med detta och det funkar utmärkt :)

  SvaraRadera
 18. Hej !
  Fattar inte riktigt detta.. Har gått med på en sådan här sak och har registrerat mig på ngra stycken bara för att de flesta går inte att registrera sig utanför USA. Hur ska man komma upp till 100-300 olika ställen att registrera sig då det inte funkar?

  SvaraRadera
 19. Hej :)

  Du säger att "bara för att de flesta går inte att registrera sig utanför USA". Om du har köpt paid Surveys At Home så finns där ju en databas där du ska börja från nummer 1 och gå framåt.
  man kan regga sig på alla dessa sidor utan några som helst problem :)

  Där är över 500 olika sidor att välja bland.

  SvaraRadera
 20. hej har betalat in till surveys at home men får inga förfrågningar alls från amerikanska företag fastän jag registrerat mig på en massa,dom flesta står det att det inte finns för mitt område så jag har inte kunnat tjäna ett öre på två veckor och nu har jag inget mer att registrera mig på

  SvaraRadera
 21. Hej hej!
  Efter att ha läst din blogg så gick jag in och blev medlem..
  Just nu så håller jag på att bli medlem på alla dessa sidor, och det tar ju sin td. Men det kan det ju givetvis vara värt om man tjänar på det senare.
  Det jag undrar är: MÅste man sedan besöka alla dessa sirdor eller är det bara så enkelt att de skickar mail till en när det har en undersökning??
  Det känns ju lite smått läskgt ibland att man fakstikt måste skriva ut så mycket information om sig själv com namn, adress, telefonnummer mm. Men du som har erfarenhet av detta, ingen fara eller?
  Kan inte sluta tänka på att det skulle kosta något sedan, att alla företagen som man blivit medelm i skulle skicka ut en faktura till hemadressen..Men som du skrivit innan är alla företagen gratis att joina ellerhur?

  Tack på förhand!

  SvaraRadera
 22. Paid Surveys At Home har en databas med över 500 survey sidor. Har du redan reggat dig på alla dessa?
  Där finns några survey sidor längst bak i databasen som bara är till för de som bor i USA och Kanads men det är bara 10-15 stycken. Resten ska fungera utmärkt för jag har själv blivit medlem på alla utom dom längst bak i databasen :)

  När du har registrerat dig på en survey sida så kommer dom inte att skicka ut undersökningar direkt till dig. Det kan ta 3-4 veckor att få en undersökning som matchar din profil och därför har jag skrivit i bloggen att för att tjäna bra med pengar så MÅSTE man regga sig på 100-300 sidor. Ju fler desto bättre :)

  Då kommer du att kunna få undersökningar varje dag men det gäller som sagt att göra "jobbet" först.

  SvaraRadera
 23. Absolut, det tar sin tid och de är tråkigt men när man har reggat sig så kommer du att tjäna pengar :)

  Det var precis samma fråga som jag hade i mitt huvud när jag först startade med detta! Jag tänkte, det kommer att ta evigheter och logga in på alla dessa sidor varje dag för att se om en undersökning är tillgänglig. Men så behöver man absolut inte göra :)

  När dom har en undersökning till dig kommer du att få ett mail med en unik länk som du klickar på. Då kommer ett nytt fönster poppa upp och du kan göra undersökningen :)
  När du har slutfört undersökningen kommer betalningen att komma in på ditt konto som du har på survey sidan inom 5-15 minuter. Så enkelt är det :)

  Nej, det är ingen fara. Alla survey sidor som finns med i Paid Survey At Home är noggrant utvalda och har en väldigt bra säkerhet. Du kommer inte heller att få hundratals spam mail till din inkorg, det var jag lite rädd för i början men Paid Survey At Home jobbar bara med företag som är säkra.

  Alla survey sidor är alltid 100% kostnadsfria att joina. Där finns sidor som vill ha betalt innan du blir medlem men dessa sidor är 100% BLUFF och träffar du på en sådan sida så ska du akta dig! BLI ALDRIG MEDLEM DÄR DET KOSTAR ATT BLI MEDLEM!! Det ska alltid vara gratis.

  Så du kommer inte att få en faktura hemskickad :) Det är helt säkert. Företagen som jobbar med Paid Surveys At Home är alla fria att joina och det enda du kan göra är att tjäna pengar, aldrig förlora några :D

  SvaraRadera
 24. Hej, jag har fått mina första surveys men på de två sista har jag fått svara på en massa frågor för att sedan i slutet läsa att jag inte passar till den undersökningen. Alltså har jag svarat på en massa frågor utan att få betalt.
  Är detta vanligt och har du råkat ut för de?

  SvaraRadera
 25. Hej :D

  Jadå, det är inte alls ovanligt. Jag har också råkat ut för detta ett antal gånger och i början bliev jag lite förbannad.

  Men ibland får man en så kallad "screener" survey. Det betyder att företaget ska se om du är kvalificerad till att göra den "riktiga" surveyn.
  Exempelvis, dom har kanske en survey som bara handlar om elektronik och då får du en fråga vad du arbetar med. Du svarar då att du studerar och då är du nog inte rätt person för denna undersökning.

  Men om du istället hade jobbat i en elektronik affär så hade detta varit den perfekta undersökningen för dig och för dessa "inriktade" undersökningar kan man få otroligt bra betalt.

  Men för det mesta skickar dom direkt ut surveyn istället för en screener.

  När man har gjort några surveys på samma sida så märker dom att man är seriös och i framtiden skickar dom ut surveys med högre betalning :)

  I början kan man få göra många 5-10$ surveys. Jag fick iallafall många såna innan jag kom upp till 30-40$ surveys.

  SvaraRadera
 26. Hej!
  Om jag blir medlem hos Pay Surveys at home och samtidigt registrerar mig hos tex Surveys4checks, är det samma sidor man registrerar sig för eller är det olika företag de samarbetar med? Tack för svar!
  Robin

  SvaraRadera
 27. HejHej :)

  Paid Surveys At Home erbjuder den bästa surveydatabasen men om man vill tjäna ännu mer pengar och ha fler ställe att regga sig på så finns där 2 andra surveydatabaser som man bör ha :) Jag har köpt alla 3 och har registrerat mig på nästan alla sidor.
  Jag vet att det är över 1000 stycken !

  SvaraRadera
 28. Hej Hej

  Intressant blogg du har.

  Jag har skapat ett konton på Paid Surveys at home och ett paypal-konto.

  Men frågan som jag har är hur pengarna kan föras över till mitt paypal-konto?

  Jag har inte gjort några sådana inställningar på Pay surveys kontot?

  Tacksam för svar,

  SvaraRadera
 29. Hej :)

  Jag tackar för det. Kul att någon uppskattar arbetet som jag har lagt ner !

  Sådana inställningar gör du inte när du reggar dig för Paid Surveys At Home.
  När du blir medlem på din första paid survey sida så kommer du att få skriva in E-post adressen som är din Paypal adress.

  Alla sidor erbjuder inte betalning till ditt PayPal konto men de flesta gör det. Några kommer att skicka checkar till dig istället.

  Sammanfattningsvis, när surveysidan behöver din PayPal adress så kommer du att få en fråga om det när du registrerar dig.

  När du sedan har gjort ett par undersökningar och kommit upp i utbetalningsgränsen så sätter dom in pengarna. Fungerar väldigt smidigt :)

  SvaraRadera
 30. Hej!
  Tack för en bra blogg i ämnet.
  Min fråga handlar om PayPal och hur detta funkar. Var inne och läste en del på deras hemsida men blev inte riktigt klar över hur man "får ut" inbetalda pengar från undersökningarna. Vet du om det går att få pengarna direkt till ett bankkonto, motsvarande (överföring från Paypal - till min bank)?

  SvaraRadera
 31. Hej :)

  Jag tackar så mycket för att bloggen uppskattas.

  Okej, då ska jag försöka ge dig ett bra svar :)

  Nä, tyvärr så erbjuder surveyföretagen bara utbetalningar via PayPal eller via check.
  När jag började med underrsökningar så tänkte jag också att det hade varit smidigare och få pengar direkt till sitt bankkonto men det går inte.

  Om surveysidan har PayPal utbetalning så får du skriva in din PayPal adress när du registrerar dig.
  Efter att du har har kommit upp i en viss summa så kan du begära utbetalning till ditt PayPal konto. Efter 1-2 dagar har du pengar på ditt PayPal konto och kan därefter ta ut pengarna till ditt vanliga bankkonto. Fungerar otroligt smidigt :)

  Hoppas att du fick svar på din fråga.

  SvaraRadera
 32. Hej igen!
  Har nu anmält mig till en del saighter men de är på engelska och förstår inte alla ord, vilket gör att det tar lång tid att fylla i undersökningarna. Vill fråga dig om du vet om det finns ngt sätt att översätta dem på svenska?
  Tacksam för svar!
  Robert

  SvaraRadera
 33. Hej Robert :)

  Googles egna översättingsprogram vet jag att många använder sig av. Om du laddar ner Google verktygsfält så kommer den att synas nästan längst upp på alla webbsidor du besöker.
  Är då en sida på engelska eller annat språk så tar det bara några sekunder innan du får allt på svenska :)

  Här är länken:

  http://www.google.com/toolbar/ff/install.html

  SvaraRadera
 34. Hej!
  Jag uppskattade verkligen din blogg och har läst vartenda ord! Fick svar på mina frågor och dessutom en tankeställare. Tack! :)

  SvaraRadera
 35. Hello!!

  Kan ju då oxå passa på att fråga dig som vet.
  Har suttit o kollat upp detta med alla dessa företag som tar betalt för att bli medlem hos dom för att sedan tjäna pengar.... Ramlade på ett internet forum om just Paid Surveys At Home. o där var det amerikaner som var grymt irriterade o kände sig lurade av detta företag....
  Så, hur sannolikt är det att detta är nått att ens fundera på....

  MVH
  Tomas

  SvaraRadera
 36. Elin: Jag tackar för det :) Det är fruktansvärt roligt när man får respons och att folk uppskattar vad man har skrivit. Tack så mycket !

  Anonym: HejHej :)

  Jag själv la ner otaliga timmar på att söka igenom Google och få information om Paid Surveys At Home innan jag bestämde mig för att göra slag i saken och köpa det..
  Jag har också läst om folk som känner sig lurade och dom säger att dom inte tjänar några pengar alls..
  Jag var också själv oerhört trött på alla som ville sälja "tjäna pengar snabbt system" för alla vet att dessa inte fungerar så bra i praktiken..

  Men jag kan bara säga såhär, jag har köpt Paid Surveys At Home, reggat mig på alla survey sidor som går, fyllt i alla profilundersökningar och nu checkar jag min mail varje dag och ser nya survey möjligheter och tjänar pengar :)

  Många som tycker att det är bluff tror nog att man ska köpa Paid Surveys At Home och sen får man hundratals undersökningar till sin mail varje dag och tjänar 100.000 kr per månad....

  Så är det inte. Det är som i det verkliga livet, man måste arbeta för att få lön. Samma lag gäller på internet.

  Men jag förstår att du är skeptiskt, jag var också väldigt skeptisk i början men nu när jag ser att det fungerar så var det värt allt slit :D

  SvaraRadera
 37. Hej igen, jag hade problem vid betalningen då man var tvungen att skriva inte "ZIP or postal code" när jag ville betala med Paypal. Försökte med mitt postnummer bara, men jag förstår inte riktigt vad de vill att jag ska göra...?
  Kan man få tillbaka pengarna inom 60 dagar om man betalar med kontokort istället?

  SvaraRadera
 38. Det borde vara att du ska skriva in ditt postnummer.. Men fungerar inte det så vet jag inte riktigt.

  Givetvis gäller 60-dagars garantin kontokort också :) Det gäller alla betalningssätt. Så det behöver du inte oroa dig över.

  SvaraRadera
 39. Hmmm!Du säger att de föredrar amerikaner till att svara på många undersökningar eftersom det oftast är just amerikanska företag det gäller..men om man uppger att man bor i USA då???Allt går ju via email och de lär väl inte kolla upp vare sig min exakta identitet, bostadsadress eller min IP-adress??
  Hälsningar Nicke

  SvaraRadera
 40. Jag har faktiskt undrat när jag skulle få den här frågan ;)

  Jag har också själv tänkt på det och jag har även försökt med det. Det går bra att skriva in att man är ifrån USA, inga problem.
  Problemen kommer när du får din första paid survey och ska klicka på länken i ditt mail.
  Då kommer där att komma upp en text som ser ut ungefär såhär:

  "Denna undersökningen är inte tillgänglig i ditt land"

  Så det är lönlöst att försöka lura företagen. Det bästa är att vara ärlig när man reggar sig och svarar på undersökningarna. Är man bosatt i USA så får man fler undersökningar att svara på, inget snack om den saken. Men med Paid Survey At Home så kan man även tjäna riktigt bra med pengar fast man är bosatt i europa eller någonannanstans i världen :)

  SvaraRadera
 41. Hej!
  Du har verkligen "sporrat" mig till detta. Jag har betalat till paikd surveys at home för att få ta del av deras sidor. Nu har jag snart gått igenom alla och jag har reggat mig på ca 80 sidor. Det var så många som jag fick meddelande om att jag var i fel area, sverige alltså. Tror du att jag kan tjäna lite pengar på dessa sidor jag reggat mig på? Det är som sgat ca 80 st och jag vill mest bara ha en extrainkomst på några tusen i månaden..:) Vad tror du? /Lina

  SvaraRadera
 42. Hej

  Detta verkar ju riktigt intressant, men jag undrar en sak.

  Hur betalas medlemsavgiften?
  Kan man betala med VISA (Svenska Pengar) eller måste man ha Paypal eller hur fungerar det?

  Tack På Förhand!

  SvaraRadera
 43. Anonym 1:

  Det var riktigt roligt att höra Lina :)

  80 stycken är bra, men om du vill tjäna riktigt bra så bör du regga dig på fler. Men du kommer att tjäna pengar fast du bara har kommit upp i 80 :) Ingen snack om den saken. Men där kommer att vara större mellanrum mellan de betalda undersökningarna som du får till din mail.

  Anonym 2: Man behöver inte ha Paypal. Det går lika bra att betala med VISA kort eller något liknade. Jag själv betalar alltid direkt med mitt kort :)

  SvaraRadera
 44. Hej, härligt med lite realistisk information om Paid survyes på svenska!

  Jag har bara en fråga, jag har precis startat ett konto och betalat avgiften. Jag tänkte att jag ville prova på, men jag hittar ingen information om hur man ska göra för att få pengarna tillbaka!

  Tack på förhand! /Susanne

  SvaraRadera
 45. Hej :)

  Väldigt kul att du uppskattar informationen !

  Det gör du helt rätt i Susanne :)

  Det ska jag förklarar för dig då.

  När du har köpt Paid Surveys At Home så kommer du att få en bekräftelse per mail från Clickbank.

  Lite längre ner på mailet hittar du en länk. Där står något om man behöver hjälp och så på engelska. Den ska du klicka på så kommer du till ditt "kvitto". Där ska du begära en refund då.

  Detta var en rätt så suddig förklaring men jag ska ta reda på hur man gör mer exakt och skriva det här :)

  Man ska vara 100% nöjd annars ska man ha pengarna tillbaka :) Inget snack om det.

  SvaraRadera
 46. Hej
  Om man ska skaffa sig ett paypal konto för att kunna använda sig av det med paid surveys at home behöver man då ett
  Personal: For individuals who shop online konto eller
  Premier :For individuals who buy and sell online konto eller
  business konto?
  Tack på förhand.

  SvaraRadera
 47. Registrerar du dig till 300+ survey sidor p g a att sidorna i sig endast ger ut ett visst antal surveys per år? Jag har märkt att inte så många använder sig av paypal utan av check.
  Hur gör du med dina checkar, kostar ju en del att lösa in? Du vinner ju knappast på att lösa in checkarna direkt...
  Berätta gärna hur en focus grupp fungerar.

  SvaraRadera
 48. Hej :)

  Du behöver ett Personal Konto om du ska kunna ta emot betalningar. Jag själv har ett Premier Konto för jag använder mitt PayPal konto till mycket.

  SvaraRadera
 49. Helt rätt, där kommer inte många survey möjligheter från samma sida per år och det är därför man måste regga sig på så många om man vill kunna tjäna pengar på daily basis :)

  Vinner och vinner, min förra check var på 203$ och sen kostar det 175 SEK att ta ut den så jag tyckte att det blev en bra vinst ändå :)

  SvaraRadera
 50. Kostar det någonting att ha ett paypal konto? När jag läser så står det att det kostar att ta emot pengar från andra länder. Hur fungerar detta? Är sugen på att sätta igång på stört när jag läst allt du skrivit:) /Jennie

  SvaraRadera
 51. Nej, det kostar inte en enda krona att ha ett PayPal konto.

  Det har du helt rätt i. Det kostar en liten peng att få pengar från utlandet. Detta rör sig om så lite som 1-2% så det märks knappt. PayPal måste ju också tjäna lite pengar ;)

  Det tycker jag att du ska göra :) Det är både ett enkelt och oftast roligt sätt för att tjäna pengar på !

  SvaraRadera
 52. Tack för svaret!
  Jag begärde en refund men jag har inte fått några pengar tillbaka, utan bara ett mail där det stod: "Your refund request ticket has been closed, and your order has been refunded."
  Jag vet inte hur och var jag ska få tillbaka mina pengar :S
  /Susanne

  SvaraRadera
 53. Men då är ju problemet löst :) Då har du dina pengar återbetalda till ditt konto.

  SvaraRadera
 54. När man har betalt anmälningsavgiften, blir det fler avgifter sen när man ska komma igång med allt?

  SvaraRadera
 55. Mycket bra sida det här!

  Jag har precis börjat registrera mig på olika sidor, men jag upplever att det är väldigt få som det går att registrera sig på. på den första sidan var det kanske 7 st som fungerade, gör jag fel eller ska det vara såhär?

  tack för en mycket bra sida!

  SvaraRadera
 56. Hej!

  Äntligen lyckas man ta sig in på en blogg, som verkar pålitlig och säker.
  Är väldigt jag att jag hittade din blogg, och läst igenom alla kommentarer och svar.
  Självklart känner man sig fortfarande okunnig och rädd.
  Och vill däremot besvära dig att hjälpa mig igenom steg för steg.

  vad man behöver !
  vad man ska tänka på!
  vad man ska göra!

  ex.
  1.paypal
  2.click program
  3.genom att registrera sig på all surveys hemsidor, som skall vara gratis ?

  du får hemskt gärna skriva till mig via dj_sleeper@hotmail.com

  Mvh fattig student

  SvaraRadera
 57. hejsan!

  jag undrar, alla dessa 100-300 surveys sidor du reggat på.

  1. dem kan man ta del av på paid surveys at home när man betalat medlemskap?!

  2. alla 100-300 surveys sidor du reggat, det är i själva verket företag. Som skickar ut serveys på ens hotmail som man sedan klickar sig in och utför ?!

  SvaraRadera
 58. Ja, du kommer att kunna ta del av varenda survey sida direkt efter betalning :) Det är bara en engångskostnad och sen kan man bara tjäna pengar !

  Det är företag som använder sig av olika paid survey sidor som tillhandahåller en databas med massor utav människor. Du får surveyn direkt till din mail som du har uppgett och sen är det bara att göra surveyn och tjäna pengar :) Hur enkelt som helst och även roligt.

  SvaraRadera
 59. När man köper Paid Surveys At Home så är det bara en engångsavgift. Man kommer ALDRIG att behöva betala en krona mer ! Det är därför som jag själv gillar detta otroligt mycket för när man har betalat avgiften så kan man bara TJÄNA PENGAR och det vill väl alla göra :D

  SvaraRadera
 60. Kan du bara regga dig på 7 sidor ? Då känns det som om du gör något fel. Alla sidor utom 1 ska vara duglig. Jag kunde bli medlem på alla utom 1. Vad kommer där upp för text när du försöker regga dig på de som inte går?

  Va inte rädd för att fråga mycket och så för jag hjälper alla som behöver hjälp :)

  SvaraRadera
 61. Mogge, du får gärna besvära mig så mycket du vill för jag vill gärna hjälpa andra att tjäna pengar på internet. Det är riktigt roligt bara :)

  Vad du behöver: Lite startkapital så du kan få tillgång till Paid Surveys At Home. Där inne hittar du en paid survey databas. Även ett paypal konto så du kan ta emot dina pengar som du tjänar in :)

  Vad man ska tänka på: Man behöver inte tänka på så mycket egentligen. Det är bara att göra undersökningen man får till sin mail och sen få pengar för besväret.

  Vad man ska göra: man ska vara redo att svara på olika frågor mellan himmel och jord. Det kan handla om precis vad som helst. Vad du kör bil, vad du handlar, hur många gåner man borstar tänderna osv...

  Alla survey sidor är 100% gratis att regga sig på.

  SvaraRadera
 62. Hej! Gör jag fel eller är det så att de tre första inte går att registrera sig på för att jag är i fel area?

  tack för en bra blogg!

  SvaraRadera
 63. Hej!

  Det som är problemet när jag ska registrera mig är att fylla i state, att man måste välja ngn i USA. Kan det lösas på något sätt?

  SvaraRadera
 64. Jag registrerade mig för en vecka sedan och har lite frågor.
  Jag har registrerat mig på ca 70 sidor men allt jag får till mig mejl är inbjudningar till andra sidor eller att deltaga i undersökningar för att vara med och tävla om tex presentkort.
  Hur ska jag göra för att få undersökningar?
  Det verkar som att många av sidorna inte betalar ut till paypal?

  TAck för en bra sida!

  SvaraRadera
 65. vet inte om du vill svara på detta men jag tänkte fråga dig som har reggat dig på så många sidor hur mycket du tjänar varje månad på detta?

  SvaraRadera
 66. Hej :)

  Då gör du nog fel för det ska inte vara några som helst problem med att registrera sig på de 3 första.

  Kom där upp text att du var i fel area ?

  Tack så mycket :)

  SvaraRadera
 67. När du ska fylla i state så ska där var något sam heter "N/A". Det ska alla som inte bor i USA eller Kanada kryssa i så är det inga problem längre :)

  SvaraRadera
 68. Då får jag gratulera först och främst :) 70 sidor är inte dåligt ! Det tar ju sin lilla tid.. Jag har faktiskt precis räknat ut hur många sidor som jag själv är medlem på och jag kom upp till 922 stycken.

  Du ska egentligen inte göra så mycket, det är bara att regga sig på fler sidor och när en undersökning är tillgänglig för dig så kommer där ett mail i inkorgen. Ju fler som du reggar dig på desto snabbare och lättare kommer du att kunna tjäna pengar :)

  SvaraRadera
 69. Jag har inga som helst problem med att prata om vad jag tjänar på detta. Det handlar inte ett dugg om att skryta på något sätt, utan det är mer för att pusha andra till att det är inte alls omöjligt att skaffa sig en bra inkomst på nätet :)

  Jag hade min toppnotering för 3 månader sedan då jag fick ut 11.300 kr ungefär. Vissa månader är där inte lika många undersökningar som förra månaden så det pendlar lite. Men mellan 6000-11.000 kronor li´gger det på varje månad.

  Alla kan göra detta och det är inte svårt, men ni som läser detta måste förstå att tid är något man måste lägga ner. Det har ju tagit en stund att regga sig på 922 sidor ;) Men belöningen varje månad gör att det är värt besväret.

  SvaraRadera
 70. Hej vilken bra sida du har.
  Jag har registretar mig på cirka 20 sidor för 2 veckor sedan och ska fortsätta med så många som man kan registrera sig på.
  Mitt paypalkonto har en annan emailadress än den till de olika surveys som jag svarat på eftersom jag skapade en ny för dem, måste jag skapa en ny mailadress till paypal så att de är samma før att de ska kunna betala ut?

  En annan fråga, jag är egen företagare och mitt yrke finna oftast inte med på de listor man kan fylla i kan de påverka så man får färre surveys att svara på?
  En tredje fråga jag har ingen bil och inget körkort och inte flera andra saker som de frågar om , tycker du man kan svara att man har vissa saker som man inte har om man vet så mycket om den saken så att det skulle kunna vara som man hade en sån sak? Jag menar min familj umgås väldigt mycket med varandra så det är nästan som man skulle ha samma hushåll fast vi på riktigt bara är 2 stycken i hushållet. Eller skulle det inte göra någon skillnad på hur många surveys man får svara på?
  Tack på förhand och för en bra sida.

  SvaraRadera
 71. Hej!
  Läser med stort intresse din blogg, cooolt värre. Jag har registrerat mig på Paid Surveys At Home, och betalt avgiften, Fått mail från click, osv. Nu verkar jag kanske lite bakom flötet, men jag kan inte logga in, det står hela tiden att det är fel löseneord.
  Så snälla du som har full koll på detta, kan du i korthet tala om för mig vad som händer när jag registrerat mig. Får jag ett mail med lösenord, eller är lösenordet det jag fått från click?
  Hälsningar från Norrland

  SvaraRadera
 72. Hej, tack för all info. Låter spännande. Tänkte höra hur det fungerar med skatt?

  SvaraRadera
 73. Hej! vad glad jag blev när jag hittade din blogg :)
  Du säger att man ska registrera sig på några hundra sidor för att få ut det mesta av det.. vart hittar jag alla dessa sidor?? finns det någon lista med länkar?
  MVH/Zanna

  SvaraRadera
 74. Hej :)

  När du reggar dig på en surveysida så är där en fråga om PayPal adress. Där ska du skriva in samma paypal adress som du har till sitt paypal konto.

  Jag har själv fyllt i sådant som jag inte har, till exempel PS3 eller en båt . Det kan dom ju inte kolla upp och när du får en survey om detta så gäller det att du kan lite ;) Men det funkar bra för mig.

  Jo, det kommer att göra stor skillnad. Ju mer man kryssar i man har, desto fler surveys kommer man att få skickat till sig :) Så enkelt är det.

  Tack för att du tycker så :)

  SvaraRadera
 75. Hej Annki :)

  Ursäkta för det sena svaret, du har kanske redan löst det ?

  Men iallafall, när du har betalat avgiften till Paid Surveys At Home så kommer du att få ett mail där ditt lösenord står. Sen är det bara att logga in.

  Har du fortfarande problem är det bara att hojta till här, kommer att svara snabbt :)

  SvaraRadera
 76. Hej Carro :)

  Tack för att du tycker det är en bra sida.

  Jag har faktiskt inte tagit itu med skattefrågan inu. Så det vet jag inte.

  Men med tanke på att du får pengar utbetalda per check eller PayPal så skickar ju inte surveyföretagen skatteuppgifter till svenska skattemyndigheten. Dom frågar ju inte om skatteuppgifter när man reggar sig.

  Men som sagt, jag har dålig koll på detta. Om någon vänlig själ vill kolla upp det så kan han eller hon skriva här ju :)

  SvaraRadera
 77. Hej Zanna :)

  Vad kul att du tycker sidan är bra :)

  När du har betalat avgiften till Paid Surveys At Home så kommer du att kunna logga in hos PSAH och där hittar du en databas med över 500 surveysidor. Därifrån är det bara att regga sig :)

  SvaraRadera
 78. tja.. Zanna här igen. Jag har registrerat mig på psah och betalat med mitt visa kort.. men jag har inte fått några inloggningsuppgifter?!

  SvaraRadera
 79. Du bör ha fått inloggningsuppgifter per mail. har du fått bekräftelse på betalningen av Clickbank ?

  SvaraRadera
 80. Hej! Du har en jääätte bra blogg & jag har redan fått en massa svar ang detta om Surveys!

  Först & främst så jag har inget Paypal konto & vill helst inte behöva skaffad det heller? Måste jag det för att vissa företag ska kunna betala mig?

  2: Hur vet jag att jag inte kommer att bli lurad (jag vill regga mig på Paid Surveys at home) av dem?

  3: Vad kostar det att regga sig på ovanstående?

  4: Vet du om man månad efter månad kan gå till sin bank (Nordea i detta fall) & ge dem checken & be att de sätter in pengarna på mitt konto?

  5: Hur vet man att det inte är scam/scimming eller vad man kallar det som amn blir utsatt för om man nu ska betala innan man blir medlem på ex Paid Surveys at home?


  ///BellaVictoria

  SvaraRadera
 81. ja nu fick jag det att fungera.. jag snurrade till det lite.. :) men mitt problem nu är att min yahoo mail inte verkar kunna ta emot några mail.. jag har anmält mig på ungefär 20 sidr idag och nästan alla har skickat ut ett bekräftelsemail.. så det är lite svårt.. och jag har tagit bort det där spam-skyddet..

  Sen undrar jag hur man får pengarna.. jag har anmält mig på paypal.. men hur vet alla företagen att jag inte vill ha en check hemskickad? det kanske man ser när man får en bekräftelse och kan logga in kanske?

  tack på förhand!!

  SvaraRadera
 82. hej!

  Nu ska jag ta o fixa detta, verkar himla kul o samtidigt få betalt! perfekt för en mammaledig som mig :).

  När jag blir medlem på psah hur hittar jag alla sidor jag ska regga mig på?

  MVH

  Rebecca

  SvaraRadera
 83. Hej Bella Victoria :)

  Först och främst måste jag fråga, är Bella Victoria ditt riktiga namn? Det är rätt så fräckt :) Nu ska jag försöka svara på dina frågor.

  1.Ett PayPal konto är väldigt viktigt om du ska kunna göra detta då de flesta företag betalar genom PayPal. Det är de enklaste sättet att få pengar. Så ett PayPal konto måste du ha. Det är gratis och tar 5-10 minuter att skaffa.

  2. Paid Surveys At Home jobbar bara med de bästa surveysidorna på nätet så lurad blir man inte. Det är 100% säkert. Jag har själv alltid fått mina betalningar i tid.

  3. För att ta del av Paid Survey At Home´s databas behöver du betala en avgift och denna avgiften varierar. Vet inte exakt vad det kostar nu men om du klickar på någon av länkarna här på bloggen så kommer du till Paid Surveys At Home´s hemsida och där scrollar du ner till "Get Started" och klickar. Men det kostar 30-40$ ungefär.

  4. Ja, det är inga problem. Jag går till min bank när jag får en check och det är inga problem att få pengarna insatta. Banken tar en liten avgift för detta men det är inte så mycket.

  5. När du betalar så betalar du genom Clickbank spm är världens största företag för digitala produkter. Dom är även pålitliga och jag har aldrig hört att någon har fått problem. Så du behöver inte vara orolig för att bli lurad :)

  SvaraRadera
 84. Anonym, yahoo mail är inget vidare om du ska använda detta. Google mail brukar jag rekommendera till alla. Men om du har slagit av spam skyddet så ska det nog inte vara några problem.

  Själv har jag hotmail och det är inga problem när man har slagit av spam skyddet :)

  När du reggar dig på olika sidor så erbjuder dom ibland PayPal betalning och då kommer du att få skriva in din Paypal adress. Får du en check så kommer det att stå när du reggar dig på sidan.

  Det roliga är att man ibland får vara med i månads och veckotävlingar med chans att vinna 500-10.000$ :) Jag har varit med i ett par stycken men inte vunnit något inu, kommer kanske ;) En rolig grej iallafall.

  SvaraRadera
 85. Hej Rebecca :)

  För en mammaledig passar detta utmärkt, svara på lite frågor och få betalt :)

  Jag har faktiskt en kompis som jag har introducerat detta till som också är mammaledig :) Hon har tackat mig över 10 gånger tror för nu kan hon tjäna pengar medans hon är hemma med sin bebis :) Riktigt kul tycker jag !!

  När du har blivit medlem hos Paid Surveys At Home så kommer du att få ett lösenord så du kan logga in. När du väll har loggat in så kommer du att hitta en databas där du ska börja att bli medlem på en massa surveysidor :) Börja från nummer 1 och arbeta dig uppåt.

  SvaraRadera
 86. Hur slår man av spamskyddet när man har hotmail?

  Hittar det inte..

  SvaraRadera
 87. Det behöver du inte göra, jag har själv inte gjort det. Jag har lagt till alla surveysidor som "kontakter" och då får man mailen till sin inkorg. Har du inte gjort detta så kommer dom ändå till din skräpost.

  Men jag rekommenderar att lägga till alla sidor i kontakter.

  SvaraRadera
 88. Hej!

  Undrar hur jag får över mina tjänade pengar från paypal till mitt vanliga bankkonto?Eller går det ens?

  SvaraRadera
 89. Hej :)

  Givetvis går det att flytta över pengarna som man får till sitt PayPal konto till sitt vanliga bankkonto. Det enda man ska göra då är att verfiera sitt konto när du är inloggad på ditt paypal konto. Du kan läsa mer om det på paypals hemsida. Efter att du har verfierat kontot är det bara att flytta pengar hur du vill :)

  Hur enkelt som helst.

  SvaraRadera
 90. Hej igen.. Vet du hur man ändrar sitt namn och adress på PSAH? Jag råkade skriva in banknamnet "Visa Nordea" när mitt namn skulle stå när jag reggade mig.. hittar ingen sida där jag kan hantera mina kontakt uppgifter.. plus att jag har bytt mailadress..
  MVH/Zanna

  SvaraRadera
 91. Det vet jag tyvärr inte. Det går nog inte att ändra tror jag, men har inte koll på det.

  SvaraRadera
 92. Hej, måste fråga om du får undersökningar från alla undersökningssidorna som du är anmäld till (Över 900?), är själv anmäld till ca 100, men det är väldigt glest med undersökningar, har inte tjänat några pengar än.

  MVH

  SvaraRadera
 93. Jag har inte riktigt koll på om jag får av alla, men jag får iallafall mellan 2-6 per dag och där tjänar jag mellan 5-70$ :)

  Det är glest mellan gångerna då vissa sidor bara skickar ut 3-4 gånger per år. Därför måste man regga sig på så många som möjligt. Då ökar chanserna att få delta och då kan man tjäna riktigt bra med pengar :) Fortsätter du nu att regga dig på sidor så kommer du garanterat att få se massa survey möjligheter snart :D

  SvaraRadera
 94. Tack för det, men jag fattar inte vart du har hittat och kunnat registrerat dig på så många, jag upplever samma problem som andra här på bloggen, att de flesta skall man bo i USA eller Canada för att få registrera sig på. Jag har kanske kunnat regga mig på ca 60 stycken på Paid Surveys at Home. Tips?

  MVH

  SvaraRadera
 95. Nu har jag precis suttit och räknat på det och jag har reggat mig på 432 surveysidor på Paid Surveys At Home. Visst, där finns sidor som man inte kan regga sig på, men dom är inte många.

  Givetvis har jag inte bara köpt Paid Surveys At Home som surveyprogram. Jag har köpt 2 till som jag anser vara mycket bra och där har jag reggat mig på alla nästan :) Så om någon tror att jag har reggat mig på 900 sidor bara på Paid Surveys At Home så är det inte så.

  SvaraRadera
 96. Hej.

  Vilka är dom andra 2 du oxå köpt?

  MVH

  SvaraRadera
 97. Jag använder mig av Surveys4Checks och Surveys4Income. Här finns massor av surveysidor att välja bland som betalar väldigt bra :)

  SvaraRadera
 98. Hej!

  Undrar hur man skriver sitt telefonnummer så att det ska funka o gå vidare? För när jag fyller i så funkar det inte även fast man kan välja sverige som land..Blir lite fundersam ^^ Hoppas på hjälp, behöver det verkligen:)

  Mvh

  SvaraRadera
 99. Hej Maria :)

  När du säger telefonnummer, var menar du då? När du ska regga dig hos Paid Surveys At Home eller någon survey sida?

  Jag hjälper gärna till :)

  SvaraRadera
 100. Hej!
  Jo när jag ska regga mig på survey sidorna som e i paid surveys at homes databas.

  Går inte fastän man kan välja sverige som land o när jag trycker in mitt nummer så kommer jag ändå inte vidare..

  Mvh

  Maria

  SvaraRadera
 101. Jag har aldrig hört någon som har haft problem med detta förut :/

  Vad kommer där fram för text när det inte fungerar ?

  Skriver du in +46 först ?

  SvaraRadera
 102. Hehe, ja mitt första namn är Bella & Victoria är mitt mellannamn, men då det finns riktigt många bella på min skola & inom min vänskaps krets så tog jag Bella Victoria som namn, då vet alla vilken Bella man menar :), + ja det är riktigt fräckt & ovanligt;).

  Okej, tack så mycket för din hjälp, hör av mig om jag får mer problem eller har fler frågor!

  SvaraRadera
 103. Ja det gör jag men jag kommer inte vidare det står bara invalid..:/

  SvaraRadera
 104. Bella Victoria: Okej, då vet jag det ;)

  Absolut, stöter du på något problem så är det bara att skriva här så kommer svar så fort som möjligt :)

  SvaraRadera
 105. Maria: Det är väldigt konstigt. Men detta gäller bara på en survey sida? Dom andra fungerar?

  SvaraRadera
 106. Hej!
  Undrar vilken av detta survey sidor du skulle rekommendera först, Paid surveys at home eller surveys4incomes eller andra?
  Vilken är den som skickar mest undersökningar osv...
  Helt enkelt vilken anser Du vara den bästa?

  SvaraRadera
 107. Hej :)

  Jag rekommenderar Paid Surveys At Home först och främst för dom erbjuder den bästa paid survey databasen för svenskar :)

  Men för att kompletera och tjäna ännu mer pengar så måste man regga sig på så många sidor som möjligt och därför rekommenderar jag Surveys4Checks och Surveys4Income också. Köper man dessa 3 och reggar sig på alla sidor där finns så kommer man garanterat att tjäna väldigt mycket pengar. Jag gör det varje dag :D

  SvaraRadera
 108. Okej då vet jag! En annan fråga då, om jag nu bara väljer att regga mig på Paid Surveys at Home, kan du uppskatta på ett ungefär hur mycket jag kommer att tjäna när jag reggat mig på alla de sidor som jag kan där (100-300 som du sa)??

  SvaraRadera
 109. Det är väldigt svårt att svara på. Det beror på vad du arbetar med, hur många prylar du äger, hur många bilar du äger etc.. Så det är helt omöjligt att svara på. Men jag kan säg såhär, kryssar man i att man äger flera prylar så kommer du att tjäna mer om dom som inte äger dom :)

  Och bara för man inte äger typ en Ipod eller något annat så kan man ju kryssa i det ändå ;) Ingen som får reda på det. Men det kräver att man vet vad det är ;)

  SvaraRadera
 110. Hej igen:)

  Snälla kan du hjälpa mig. Blir smått irriterad just nu när jag upptäcker ( har kommit till nr 241 så det börjar ta på det nu;)). Men nu när jag e här så känner jag igen sidan och mkt riktigt när jag går tillbaka så finns exakt samma sida fast som nummer 178? vad e detta, det ska väl inte finnas med samma flera gånger i databasen?

  Tacksam för svar!

  SvaraRadera
 111. Hej Maria :)

  Jag märkte också det när jag regga mig och skickade ett mail till Paid Survey At Home supporten. Fick ett svar på 2 timmar !

  Dom sa att 2 eller 3 sidor finns där dubbelt av och dom skulle åtgärda det så fort som möjligt. Men tydligen arbetar dom inte så fort ;)

  Men det är bara att hoppa över den om du redan har reggat dig och gå vidare.

  SvaraRadera
 112. Hej

  Tack för att du besvarar våra frågor!

  Nu vill jag fråga hur långt tid det tog för dig att börja tjäna pengar och hur länge du nu har varit medlem i dessa survey program?

  tack på förhand

  SvaraRadera
 113. Hej :)

  I början var det lite trögt. Då kändes allting som en stor bluff. Men efter ett tag så började survey möjligheter strömma in till min inkorg och då såg jag att detta inte alls var någon bluff :) Jag tjänade verkligen pengar på att bara svara på enkla frågor !

  Jag har varit medlem i ungefär 1 år nu och jag ångrar ingenting. Det var en av de bästa sakerna som jag har gjort.

  SvaraRadera
 114. Hej!
  Vill bara säga tack för all information du gett oss och vill bara fråga måste jag registrera mig på surveysidorna med samma email som jag har registrerat på mitt paypal konto eller går det bra med en annan mail? och nu så kanske det här är än löjlig fråga men man kan aldrig vara för säker,när jag ska skriva vilken län jag bor i eller stad går det bra om den innehåller Å Ä Ö eller måste jag byta ut dom mot A och O istället tillexemple värmland blir varmland eller västerbotten blir vasterbotten eller spelar det inte nå stor roll?
  Tack så mycket i förhand! =)

  SvaraRadera
 115. Hej!
  Jag är medlem på paid surveys och har blivit medlem på ungefär 30 sidor på några timmar men jag kollade att många survey sidor måste du logga in och svara på frågor om dig själv i enskilda ämnen och att det ger mig en större chans att få surveys till inkorgen så måste jag svara på dom eller spelar det nå roll?
  tack i förhan!

  SvaraRadera
 116. Hej jag har inte registrerat mig ännu.
  Jag kom dit när man ska betala avgift för att man ska bli medlem. Då började jag bli skeptisk igen.
  Jag såg att jag skulle betala från mitt visa kort Nordea. men jag tryckte på att betala paypal det gick inte. inte från sverige.
  då gick jag till min paypal kontot och bekräfta att mitt visa kort Nordea till paypal kontot. de sa att det tar 1-3 dagar att bekräfta kortet, till paypal. Om det är bluff då kan jag kräva pengar tillbacka. Och hur ska jag få mina pengar till paypal då när jag gör undersökarna. Blir det automatisk det kortet som jag betalar medlemsavgift där pengarna ska gå till.
  Mvh kenny

  SvaraRadera
 117. Hej Kenny :)

  Det borde gå att betala ifrån PayPal. Ingen annan har upplevt några sådana problem.

  Nä, det blir inte automatiskt det. När du börjar att registrera dig på olika survey sidor så kommer dom att fråga dig vad din PayPal adress är. Där ska du skriva in det och sen kommer du att få pengar insatta när du har gjort några undersökningar.

  SvaraRadera
 118. Dessa frågor är rätt viktiga om du vill kunna få så många surveys som möjligt skickade till dig. Det blir lättare för företag att välja ut dig då. Jag har själv svarat på varenda fråga på varenda sida.

  Det tar lite tid, men det är väldigt smart och göra det om man vill kunna tjäna riktigt bra med pengar :)

  Väljer man att inte göra det så kommer man givetvis få surveys skickade till sig, men inte lika många.

  SvaraRadera
 119. Hej :)

  Du måste inte registrera samma email som du har på paypal. Däremot, när du ska skriva in vilken mail som du ska få pengar skickade till så måste du skriva in PayPal emailen. Kanske dumt att säga det men så alla vet det nu.

  Det är lugnt, bättre att fråga en gång för mycket än en gång för lite :) Det ska inte ha någon betydelse om du skriver in Å,Ä,Ö. Jag själv har gjort det och det har inte varit några problem.

  SvaraRadera
 120. Hej!
  På paid surveys medlemsidan står det en länk uppe Make $100 Today hur går det till igentligen jag vet att jag måste skriva ett omdöme men hur får jag 100 dollar asså måste jag skicka in nå bild elr nåt förstog int riktigt!
  Och du sa att du hade blivit medlem på två andra survey sidor men undrar är det inte samma surveydatabas som i paidsurveys så det blir nästan samma surveysidor du blir medlem i eller?
  Tack i förhand!

  SvaraRadera
 121. Hej Hadi :)

  Det har jag också sett men aldrig brytt mig om precis. Det verkar ju som att man bara ska skriva ett omdöme och se skicka iväg det. Lättförtjänta 100$ i så fall :)

  I början trodde jag också att det skulle vara ungefär samma survey sidor hos alla. Men så är det faktískt inte. Visst, där är några som är med på alla men inte så många faktiskt. Det gör så man kan tjäna ännu mer pengar och det är ju precis det vi vill :D

  Det är därför som jag har köpt allihopa. På så sätt blir det lättare och tjäna pengar. Har testat några andra paid survey program men det var 110% bluff. Fick inte ut pengar och sen när jag skickade till kundservice så fanns ingen kundservice !

  Men med Paid Surveys At Home och de andra 2 behöver man aldrig vara orolig för det. Man får alltid sina pengar i tid och kundservice svarar via mail på bara några timmar.

  SvaraRadera
 122. Hejsan!
  Kan man regga sig som flera användare på samma företag? Dvs regga sig med olika mejladresser?

  SvaraRadera
 123. Jag skall testa Paid Surveys At Home. Det känns skönt att man kan komma till den är sidan och få hjälp om det skulle vara några problem.
  Tusen tack.
  Ha det så bra

  SvaraRadera
 124. Hej :) Det har jag inte själv gjort men det bör vara möjligt. Så testa det, du borde man få ännu fler surveys skickade till sig :)

  SvaraRadera
 125. Hej :) Det var roligt att höra, du komemr inte bli besviken kan jag garantera. Givetvis hjälper jag till så mycket det går, bara skric en kommentar så skriver jag tillbaka inom 24 timmar ungefär.

  SvaraRadera
 126. När får man utbetalningen till kontot? Och hur många gånger i månaden från man surveys skickade till sig i början med Paid surveys? Fungerar det som en vanlig lön att man får pengarna varje månad eller?

  SvaraRadera
 127. Hej ! :)Man får utbetalning till sitt paypal konto när man har kommit upp i en viss summa. Alla survey sidor har olika men det ligger mellan 5-20$ på de flesta. Några uppemot 30$ också. Så med tanke på den låga summan så kommer det att gå relativt snabbt att få ut pengar :)

  Det beror på vad man har för jobb, vad man äger för saker etc... Kryssar man i att man äger mycket så får man givetvis fler surveys skickade till sig. Så jag kan tyvärr inte svara på just hur många surveys du kommer att få.

  Nä, man får pengarna när utbetalningsgränsen är uppnåd på kontot.

  SvaraRadera
 128. Hej! Tack för en fin sida med massor av bra info, tror det är många med mig som känner sig lockade men tvekar in i det sista..så även jag hehe. Min fråga är denna: Jag har själv anmält mig till några surveys men får ofta höra att jag inte tillhör rätt kategori etc, min oro är då att även om jag reg mig på flera hundra företag kanske jag ändå blir bortvald från de flesta?! Som ensamstånde och medelålders, utan barn och bil...finns det verkligen ett intresse för såna "losers" som jag? :) Mvh Tobbe

  SvaraRadera
 129. Hejsan :)

  Det får jag tacka för, alltid kul när något uppskattas.

  Det har jag förståelse för till 100% ! Jag är också en person som är skeptiskt till en början och med all rätt, där finns så mycket skräp på internet.

  Man blir alltid bortbald någon gång, inget snack om den saken. Men det är just därför som man ska regga sig på 100-300 olika sidor. Då kommer man GARANTERAT att få massor av survey möjligheter :)

  Tobbe, känner du dig som en loser nu så kan jag garantera att när du har satt igång med detta så kommer dina vänner och familj tappa hakan när du tjänar så pass mycket pengar som man kan göra.

  Sen att du inte har barn, bil och kanske några andra saker har ingen betydelse. När du svarara på profil frågor så kan du ju ändå skriva att du har det. Ingen får reda på det ändå ;)

  Jag vet, lite fusk men du kommer att tjäna ÄNNU mer pengar och då får man fuska lite ;) Ingen kan ändå ta reda på det.

  SvaraRadera
 130. Hej,har nu registrerat mig på Paid surveys at home.Har nu registrerat mig på ca 10st sidor ,har du några tips om hur man kan registrera sig snabbare?

  SvaraRadera
 131. Jag måste tyvärr göra dig besviken. Det tar lite tid att regga sig men belöningen kommer i slutändan. Så håll ut och fortsätt regga dig så kommer du att tjäna pengar :)

  SvaraRadera
 132. Hej!

  Tack för en bra sida, du fick mig sugen på att tjäna lite extra pengar! Det behövs!! Sparar pengar till 3 resor jag vill göra nästa år..

  Jag håller på att regga mig på massa sidor nu.. :)
  Tänkte höra med dig, jag får en del mail från någon sida som heter Legit Online, har du erfarenhet av det?
  Jag vill regga mig på fler sidor men vill först se om detta funkar, hade varit kul att få tillbaka det man betalat iallafall.

  Tack/ Johanna

  SvaraRadera
 133. Hej :)

  Det var roligt att höra! 3 resor... Då kan ju lite extrapengar komma till hands. Tur att du hittade hit då :)

  Jag har hört namnet men kan inte rik´tigt relatera till det. Vad handlar det om då?

  SvaraRadera
 134. Hej!
  Vilken bra blogg du har med bra information!
  Jag tänker testa detta men har några frågor.

  1. Hur lång tid tog det för dig att tjäna 6000-11000 kr i månaden.
  2. Gör du alla undersökningar du får eller väljer du ut de "bästa".
  3. Tjänar du mer nu när du reggat dig på ca 1000 sidor eller är det nu du tjänar 6000-11000.
  4. Använder du olika email adresser för paid survey at home och de andra databaserna eller en och samma.
  5. Betalar du skatt, ska man anmäla/registrera sig på skatteverket, hur gör man sånt?

  Tack i förhand!
  Gott nytt år!

  SvaraRadera
 135. Tjena, jag tänkte jag skulle testa å köra lite på det här med "Paid Surveys at Home" men skulle behöva lite information!

  Det fungerar bra med andra ord

  Tar det nästan 1 timme och svara på 1 undersökning?

  Hur registerar man sig till surveys sidor?
  jag vill ha så många undersöknings formulär som möjligt! sitter en hel del vid datorn när jag inte jobbar..

  Om du vill får du gärna maila mig! liaams@hotmail.com

  SvaraRadera
 136. Hej!
  När du reggar dig på olika sidor, skriver du in din riktiga adress, namn etc?

  SvaraRadera
 137. Hej :)
  Tack så mycket för du tycker så!

  1. Det tog en ganska bra stund, anledningen till det var ju att det tar en stund för att regga sig på alla sidor så ungefär 3-4 månader innan jag klunde tjäna dom summorna varje månad.

  2. Jag försöker att göra alla men när man har 10 st när man loggar in på morgonen så brukar jag välja ut dom som betalar bäst :)

  3. Ibland kan man tjäna 5000 på en månad, men ibland kan man tjäna uppemot 15.000 på en månad! Det beror på vilka undersökningar som är tillgängliga just då men man tjänar alltid pengar iallafall.

  4. Jag har reggat mig med en helt ny email address. Lättare att hålla reda på alla surveys då :)

  5. Jag betalar ingen skatt på de pengar som jag tjänar, har aldrig gjort det och kommer aldrig att göra det heller.

  Gott nytt år :)

  SvaraRadera
 138. Paid surveys at home fungerar utmärkt och det är ett ypperligt tillfälle om man vill tjäna extrapengar varje månad.

  På vissa undersökningar kan det ta uppemot 1 timme men då är belöningen rysligt bra. Det kan vara mellan 30-75$ !! Men ibland kan en undersökning ta 5-10 minuter och då tjänar man givetvis inte lika mycket men ändå kanske 5-15$ och det är inte fy skam :)

  När du har köpt Paid Surveys At Home så är det bara att logga in med inloggingsuppgifterna du får efter betalning och sen börjar du regga dig. väldigt enkel process :)

  SvaraRadera
 139. Jaa, jag har skrivit in min riktiga address på alla survey sidor.

  SvaraRadera
 140. Tja. En fråga bara.

  Jag har anmält mig nu och jag undrar bara hur dem vet vart dem skall skicka mina pengar?

  På Paid Surveys At Home så skriver man ju inte in sitt bankkonto nummer eller något. Kommer alla företagen att skicka checkar till mig? Eller har dem någon kontakt med Paid Surveys At Home? Dem frågar ju oftast inte om varifrån man fått reda på allt om deras sida.
  Kanske har missat något.
  Har anmält mig på ca 20 sidor idag.
  Första gången för mig idag.

  Är lite fundersam bara.

  Sen så kan jag inte anmäla mig på alla sidor eftersom jag inte bor i USA, Storbritannien osv.

  Uppskattar alla svar jag kan få. Ha de gött.

  SvaraRadera
 141. Angående detta som du skrev.

  "När du blir medlem på din första paid survey sida så kommer du att få skriva in E-post adressen som är din Paypal adress.

  Alla sidor erbjuder inte betalning till ditt PayPal konto men de flesta gör det. Några kommer att skicka checkar till dig istället.

  Sammanfattningsvis, när survey sidan behöver din PayPal adress så kommer du att få en fråga om det när du registrerar dig."

  Har anmält mig på ett par sidor. Men jag har skrivit in min email adress och inte Paypal adress. Står det ordagrant när man ska skriva in Paypal adress?

  Kan man gå tillbaka och ändra sin email adress till sin Paypal adress?

  Är ju dumt att få bara en massa checkar när jag vill ha det till Paypal.

  SvaraRadera
 142. Många survey sidor använder sig av checkar som betalning, i USA är det på något konstigt sätt inte uråldrat inu... Jag kommer ihåg en gång som jag skulle gå till banken och hade med mig 7 checkar ;) De som jobba på banken tittade lite misstänksamt på mig...

  Survey sidorna har ett samaarbete med Paid Surveys At Home men dom byter inte personuppgifter eller nåt sånt. Har survey sidan PayPal betalning så kommer man att få skriva in sin PayPal adress.

  SvaraRadera
 143. Det ska stå ordagrant när man ska skriva in sin PayPal adress :)

  SvaraRadera
 144. Ok tackar ska du ha. En sista fråga =)
  Om man flyttar, går det att byta adress till alla sidorna på något snabbt och bra sätt?
  Ha det så gött

  SvaraRadera
 145. Hej!
  Jag undrar om det finns möjlighet att få ut din lista över alla sidor som du är medlem i, eller om man kan köpa din lista? Jag skulle verkligen uppskatta det, behöver verkligen en extra inkomst just nu eftersom att jag är arbetslös och skulle vilja komma igång snabbt.
  Just nu har jag reggat mig på ca 50 sidor med paid suvey at home.

  Om du inte vill svara på kommentar här kan du skicka epost, psah@hotmail.se

  Hoppas du hör av dig.
  Tack I förhand.
  MVH

  SvaraRadera
 146. Hej! Har nu till slut gjort slag i saken och betalat avgiften för "payed survyes at home", måste säga att efter dag 1 är jag både nöjd och missnöjd, toppen att få se den beryktade databasen med 500 företag, MEN precis som flera här har påpekat är det påfallande många alla fall på första sidan där det inte går att regga! jag får också fram texten "sorry this is no longer availabla in your area" etc", har efter 1 timme nu lyckats reg på ca 6 företag endast, undrar hur du bar dig åt..?! Kan det vara så att uppdateringen har funkat dåligt på sista tiden, adresser och policys har ändrats?! Annars fortfarande hoppfull, speciellt om du skriver något lugnande nu :) Tobbe

  SvaraRadera
 147. Hejsan!
  Är mycket imponerad över denna information jag fått av dig.
  Har under en lång tid kollat upp det här om surveys men aldrig riktigt litat på det men tror att det är dags att försöka nu.
  Har också en fråga till dig och jag har läst igenom alla kommentarer och såg att du får ungefär 2-6 undersökningar per dag, och är registrerad på 900+ företag..min fråga är, Hur lång tid tog det för dig att registrera dig i så många företag!
  Tack på förhand / Eric

  SvaraRadera
 148. Har kollat upp hur man ska göra om man flyttar och tyvärr är det då så att man får sitta och ändra sin adress manuellt.

  Men som tur är så betalar de flesta ut med PayPal så det blir inte så jättemånga att ändra.

  SvaraRadera
 149. Absolut, för 20.000 kr blir den din ?? ;)

  Haha, nä, jag bara skämtade. Jag är här för att hjälpa folk och börja tjäna pengar på internet så jag ska inte ha något betalt.

  Jag har faktiskt alla sidor uppskrivna förhand på ett antal A4 papper ;) Vet inte riktigt varför jag gjorde deet förhand...

  Men jag ska ta mig en titt på dom när det finns tid och sedan informera alla intressanter :)

  SvaraRadera
 150. Har nu suttit och klickat igenom alla länkar på förstasidan och det var enbart 1 som inte fungerade längre. Alla andra ska fungera korrekt för jag kom till survey sidorna direkt :)

  Det kan ju vara så att länkar inne i databasen inte längre existerar. Men Paid Surveys At Home uppdaterar väldigt kontinuerligt så det ska inte vara några problem.

  Jag har även skummat igenom sida 2 nu och där fungerar samtliga länkar för mig.

  Löser det inte sig så kan du posta en kommentar till :)

  SvaraRadera
 151. Kul att informationen är till nytta :) Det uppskattas.

  Jadu, det var en bra fråga. Jag har inte exakt koll på hur lång tid det tog men med tanke på att man måste "leva sitt liv också" och inte bara sitta vid datorn hela dagen så tog det 1-2 månader har jag för mig. Jag regga mig lite varje dag. Försökte få till 5-10 varje dag.

  Men som med allting annat så måste "jobbet" göras innan mn kan casha in ;)

  SvaraRadera
 152. Tack :)
  angående listan över sidor som du är medlem i. Jag förstår att det kommer att ta tid eftersom du skrivit för hand, Jag kommer titta till bloggen då och då, Om du informerar alla intresserade via email så kan du maila mig psah@hotmail.se

  Tack igen :)
  MVH

  SvaraRadera
 153. Hej jag har registrerat mig på ca 15 st nu men man kan ju typ inte vara från sverige på några så jag har tagit typ england men skrivit min adress och postnr och så men då kanske jag gör dom i onödan eller får man välja hur man vill få sina pengar? verkligen bra sida förresten!

  tack på förhand:) MVH Hanna

  SvaraRadera
 154. Hade en till fråga hur får man paypal konto?:)

  SvaraRadera
 155. Inte fara ifrån Sverige? Då undrar jag, varför inte? Jag har tagit Sverige på alla utan några som helst problem :)

  Jag vet inte riktigt hur det blir om man registrerar sig som engelsk medborgare. Jag kan inte svara på hur utbetalingen blir då men de föesta kör ju med PayPal så det bör inte vara problem.

  Det största problemet du kan stötta på är att när en undersökning skickas ut och du klickar på den unika länken i mailet så kommer den att spåra att du inte sitter i England och gör undersökningen. Du kommer säkert få många undersökningar men du komemr antagligen inte att kunna göra dom om du inte reggar dig som svensk medborgare :(

  SvaraRadera
 156. För att skaffa ett PayPal konto så går du til PayPal.se eller com och klickar på att du vill regga dig. Sen är det bara att följa instruktionerna som du får. Väldigt enkelt :)

  SvaraRadera
 157. Förresten, jag satt precis och sökte lite på google och hittade Adsense $100k Blueprint.

  Läste igenom allt (allt står på engelska) men det verkar väldigt lovande. Jag har bestämt mig för att köpa ebooken och testa den.

  Kanske tänkte om någon annan också ville testa :)

  SvaraRadera
 158. Väldigt intressant blogg du har!!!

  Jag har bestämt mig för att testa paid surveys at home, men jag undrar en sak nu innan jag köper programmet...

  Hur går det om man flyttar utomlands? Jag kommer att flytta till England om några månader och då kommer jag ju att få undersökningar för fel område. Är det bara att ändra land då? Eller kommer jag att få problem?

  Tack på förhand! Mvh Anna

  SvaraRadera
 159. Jag tackar för att du tycker bloggen är intressant :)

  Om du flyttar till England så är det bara att ändra land :) Inga svårigheter alls.

  Om du inte ändrar land så kommer du få problem då alla undersökningar som skickas till dig kommer vara för svenskar och en text som "This survey isn't available in your country" kommer att dyka upp.

  Men annars blir det inga som helst problem :)

  SvaraRadera
 160. Tja. Jag har börjat anmäla mig på alla dessa survey sidorna men jag kan inte anmäla mig på alla. Långt från alla om jag ska vara ärlig. Har kommit till 109 på "Paid Surveys at Homes" lista. Har bara kunnat anmäla mig på 39 av dem. Svårigheter med att man måste bo i USA eller England. Eller att man inte kan skriva in sitt telefon nummer osv. Om man skriver ett felaktigt telefon nummer så kommer dem ju att märka det rätt snabbt. Sen har jag struntat att anmäla mig på några där man bara får kuponger och poäng som man måste spendera inom deras eget företag. Har många kvar att anmäla mig på men det är långt från alla som fungerar. 39/109 än så länge. Finns ju 500 sidor så det blir nog många fler som fungerar.

  Sen är det alltid bra att alltid läsa alla terms osv. Det är ju olika på alla. Väldigt bra att läsa eller åtminstone skumma igenom dem lite snabbt så man inte får några oönskade överraskningar.

  Positivt är att jag kunnat svara på 16 surveys redan. Så man märker ju att det fungerar =)

  Du får ha det så bra. Kommer att fortsätta att skriva hur det går.

  SvaraRadera
 161. Hej!
  Hur gick det med Adsense $100k Blueprint? funkar det?

  SvaraRadera
 162. Du kommer enkelt att kunna regga dig på många fler och tjäna ännu mer :)

  16 surveys, det var inte dåligt :D Tänk så många du kommer att få när du reggar dig på 100-200. Jag fick faktiskt en survey skickad till mig idag som var på 60$ !! Den tog visserligen 1 timme och 15 minuter att svara på men det blir ändå ingen dålig timlön ;)

  SvaraRadera
 163. Jag har köpt och läst igenom Adsense $100k Blueprint och det är väldigt lättläst plus att man förstår direkt :)

  Jag har börjat lite smått och bygga min första webbsida med adsense på och det ska bli väldigt spännande och se hur det utvecklar sig :D

  Det är väldigt kul iallafall.

  Kommer att hålla alla intresserade uppdaterade :)

  SvaraRadera
 164. Hejsan

  Jag sitter är och tänkte registrera mig på paid surveys at home, men när jag fyllt i mitt namn och email och kommit till step 1 så står det att det kostar "Discreet billing. No hidden charges.
  One Time Billing. Safe & Secure.
  Click to Pay $68.00 via PayPal" sa inte du att det var gratis?

  SvaraRadera
 165. Hej har en lite udda fråga men du verkar ju ha koll på det mesta. Jag försöker köpa paid surveys at home men det funkar inte, det står att dom inte tar enomt paypal från sverige och mitt kort funkar inte heller. Känns jobbigt att det tar emot redan nu, har någon varit med om likande problem? Tacksam för svar :)

  SvaraRadera
 166. Hej undrar bara om det du skrev att du tjänar på det här varje månad va sammanlagt från alla tre survey företagen. Sen om du vet om man kan registrera sig flera gånger på samma företag? Isf så borde man ju kunna dra ihop en skaplig månadslön om man gör det på varje företag och alla tre surveysidorna. Det vill säga om man känner för att börja med det här som heltidsjobb istället för sitt vanliga, men det kanske bara är önsketänkande från min sida =D . Tack för en bra sida, jag har letat som attan efter någon som visste nått om det här =) .

  SvaraRadera
 167. Jag vill först och främst be om ursäkt för dom sena svaren, har varit på semester i Thailand.

  Jo, det stämmer att jag har sagt att det är gratis, men att KÖPA Paid Surveys At Homes databas är inte gratis. Detta för att dom ska kunna hålla allting uppdaterat och lägga in nya survey sidor.

  Men när man har köpt databasen så kommer det att vara 100% gratis att regga sig på alla sidor och priset är ett skämt om man tänker på vad man kan tjäna. Det räcker oftast med 1 eller 2 surveys sen har man tjänat in det :)

  SvaraRadera
 168. Det låter lite konstigt att inte PayPal eller ditt kort fungerar. Fungerar det fortfarande inte?

  Det ska inte vara några problem med betalda undersökningar för svenskar.

  Skriv här igen om det inte funkar så ska jag försöka hjälpa till :)

  SvaraRadera
 169. Jepp, det är sammanlagt från alla tre survey databaserna. Väljer man att bara gå med i 1 så kommer man givetvis tjäna mindre men innan man är lite "varm i kläderna" så räcker det med 1 annars kan det bli för överväldigande.

  Skaffar du olika e-post addreser så ska det inte vara omöjligt att regga sig flera gånger men jag har inte själv gjort det så är inte säker.

  Det är absolut inget önsketänkande. Det kab faktiskt bli verklighet men då gäller det att ligga i som attan och också regga sig på de 3 survey databaserna som jag har föreslgit annars blir det svårt att komma upp i en heltidslön.

  Som med allt annat så gäller det att jobba för det och det är ingen skillnad med betalda undersökningar sverige

  SvaraRadera
 170. Hej, måste börja med att berömma dig, du har fått till en riktigt bra och grundlig infosida. Är själv rätt sugen på att pröva det här men är inte 18 än så har några funderingar angående det. Måste man vara 18 för samtliga undersökningar, eller kan man åtminstone göra några innan dess? Om det går, ser man direkt om man måste vara 18 eller kan man råka göra undersökningar för att sedan inse att man inte är gammal nog? Något annat som vore intressant att veta är om det går att registrera sig på sidorna även om man inte kan göra undersökningar för att man inte har åldern inne? Skulle vara väldigt praktiskt om man kunde göra förarbetet så att det var klart tills innan man fyller.

  SvaraRadera
 171. Hej :)

  Jag tackar så mycket för det och det är precis det som är meningen också :) Jag vill informera andra personer att betalda undersökningar kan vara väldigt vinstgivande.

  Kul att du är sugen på att testa! 18 år ska man vara på de flesta för att regga sig tyvärr men jag vet en sida som man bara behöver vara 13 år och uppåt för att godkännas. Men på 99,5% av sidorna ska man vara 18.

  Men det är ju inte "super" viktigt att ange exakt rätt person nummer. Dom kräver aldrig dom 4 sista siffrorna plus att dom inte har någon folkbokförings databas om svenska medborgare. Så om du anger ditt vanliga person nummer men skriver ditt exempelvis 1988 istället för 1990 så kvittar det. Du kan ändå göra undersökningar och få betalt :)

  SvaraRadera
 172. Hej! Jag har några frågor. Är det så att man måste komma upp i ett visst belopp på enskilda sidor innan dessa pengar sätts in på paypal? För isåfall kan man ju sitta och göra 100 undersökningar på 100 olika sidor och ändå inte få betalt för att man inte kommit upp i ett tillräckligt högt belopp på någon av sidorna? Och görs denna utbetalning automatiskt när man kommit upp i rätt belopp, eller måste man sjäv begära utbetalning från varje sida? Och om man får betalt med check, hur fungerar det då? skickas den hem till en?

  SvaraRadera
 173. Hej!
  Vet du om flera personer i samma hushåll kan anmäla sig till survey sidorna eller gäller det endast en person per ip-adress?

  När du var utomlands, gick det att svara på survey´s eller öppnades inga sidor eftersom du inte var i Sverige?

  Om man är arbetslös, är chansen at få surveys mindre? Är det bättre att skriva att man jobbar och vilket jobb tror du är störst chans att få surveys på?

  För drygt en månad frågade jag om listan över survey sidorna, jag förstår att du inte hunnit skriva ner dem eftersom du varit utomland, men OM du inte tänker skriva ner dem, låt mig få veta det så att jag inte väntar hoppfullt i onödan :)

  Tack i förhand
  // psah

  SvaraRadera
 174. Hej Anna :)

  Yes, det är helt rätt. Det varierar lite men det brukar vara mellan 10-30$ man ska komma upp i innan utbetalning sker.

  Det har du också rätt i, men en undersökning brukar ju betala 10-20$ för det mesta så det går väldigt snabbt ändå och får du en undersökning skickad från en sida så kommer där garanterat fler inom någon vecka. Så det blir inget problem.

  Utbetalningen sker helt automatiskt så det behöver man inte själv hålla reda på. Tur är det för det hade varit tufft exempelvis för mig när jag är medlem på över 900 sidor ;)

  Får du betalt med check så kommer den hem i brevlåden. Sen är det bara att traska till banken och ta ut den :) Mycket enkelt.

  SvaraRadera
 175. Jag har läst i några survey sidors policy att dom endast godkänner 1 konto från samma IP adress. Men jag tror inte att dom har "järnkoll" på det så det bör inte vara några problem.

  Jodå, det gick hur bra som helst. Jag kontaktade faktiskt supporten på Paid Surveys At Home innan jag åkte iväg och dom sa att om man har skrivit in "Sverige" som sitt land så håller systemet koll på det ändå. Kvittar vilket land man är i.

  Jag har också funderat på det men så är det inte. Till exampel, om du är IT-tekniker eller nåt sånt avancerat så har du större möjlighet att deltaga i fokus grupper som kan betala 100-200$ ! Men för "vanliga" surveys så har det ingen större betydelse om du är arbetslös eller inte.

  Men man behöver ju inte tala sanning till 100% ;) Där är ju ingen som kollar det.

  Jodå, det minns jag :) Jag ska göra det, men det kan ta sin lilla tid. Har ju över 900 stycken...

  SvaraRadera
 176. Hej!

  Kan du snälla vägleda mig till hur man hittar alla sidor som man ska registrera sig på? Det vore jättesnällt, tack!

  SvaraRadera
 177. Hej väldigt bra blogg detta :)
  Ett litet förtydligande bara..?
  Måste man komma upp i en viss summa på varje enskild sida för att just de ska betala ut, eller menar du att betalning sker när man tex kommit upp i en viss summa från tex TRE OLIKA sidor.

  Om det är det första alternativet så kan det ju hända att man får en undersökning från företag "A" som är värd tex 5$ Och sedan kanske man inte får någon mer undersökning från "A" förrän om ett år som är värd tex 5$. OM då gränsen för utbetalning ligger på 10$, så får man ju vänta ETT ÅR på sina pengar...
  Det betyder ju att om man har otur så får man vänta ett år på några pengar över huvud taget, om alla företag skickar ut glesa undersökningar...
  Eller??

  SvaraRadera
 178. hejsan!
  Jag har lite frågor kring detta , och så hittade jag din sida , så jag hoppas att du kan hjälpa mig.
  Jag har precis reggat mig på Paid Surveys at Home.
  Det kostade 500 kronor, men så ser jag att du sa att man skall regga sig på många fler sidor.
  Var hittar jag dessa sidor.
  När jag loggar in på mitt nya konto så kommer jag lixom ingen vart,
  hur hittar jag dessa sidor som du menar, för jag vill ju ha många eurveys , .
  Hoppas att du kan hjälpa mig .
  MVH
  Susann
  du får gärna om du vill svara mig om du har tid och lust på min mail . jag skulle bli jätteglad
  susann.nilsson@telia.com.

  SvaraRadera
 179. Har precis betalat in engångskostnaden. Hur kommer jag åt lista på företag så att jag kan regga mig?

  SvaraRadera
 180. Anonym 16 februari och Anonym 22 februari.

  När ni har betalat in engångskostnaded så kommer ni att få ett mail skickat till er. Där är inloggingsuppgifter och om ni sedan går till Paid Surveys At Home's hemsida och klickar på "Members" så ska ni skriva in er mail adress plus "Receipt ID" som ni fick skickat till mailen. Då loggas ni in och därifrån hittar ni enkelt alla paid survey sidor :)

  Hoppas ni förstår min lilla guide.

  SvaraRadera
 181. Staffan, väldigt bra fråga !

  Jag ska förklara.

  Får du en undersökning från en survey sida på 5$ så är det nästan alltid garanterat att du får en till inom 3-4 veckor. Jag har uppmärksammat detta iallafall.

  Men själv så blir det inte så många 5$ surveys då jag på ett helt annat sätt kan välja och vraka. Får ju 5-10 surveys varje dag till mailen och dom ligger nästan alltid mellan 10-40$ ungefär. Jag får givetvis också 5$ surveys men dom väljer jag att inte göra. Man ska ju satsa på de stora pengarna :D

  Men i början när det är glest med undersökningar så kan det ta lite tid att komma upp i utbetalningsgränsen.

  SvaraRadera
 182. Susann, jag har precis skrivit ihop en guide om hur du hittar alla survey sidor enkelt :) Förstår du inte eller du har fler frågor så tveka inte att fråga.

  SvaraRadera
 183. Hej !

  Tack för en otroligt bra blogg med massor av info!

  Jag reggade mig på Paid Surveys At Home för ungefär 5 veckor sedan och jag måste säga att jag blev fruktansvärt besviken till en början...

  Jag reggade mig på några survey sidor men inga surveys kom till min mail så detta var väl helt enkelt bluff som allt annat.

  Men faktiskt så har jag börjat få skickade surveys till mig nu. Det är inga småpengar heller man kan tjäna, den sista var på 35$ !

  Bara idag har jag fått 2 stycken och "lönen" blev 55$ för 50 minuters arbete.

  Jag har verkligen lärt mig en sak. Om man är beslutsam och envis så kan detta verkligen fungera. Hoppas att det håller i sig och nu ser jag fram emot att vakna på morgonen och göra några surveys.

  Ska tilläga att jag nu är medlem på 287 survey sidor sammanlagt och nu börjar man se pengarna rulla in. Riktgt kul och tack än en gång för att du har skrivit en sån bra guide om detta. Det är guld värt för mig!

  /En glad tjej med en härlig extrainkomst varje månad

  SvaraRadera
 184. Hej och tack för en bra sida, den har varit väldigt intressant att läsa och har fått mig att vilja prova på detta, fattig student som man är.

  Men jag har en fråga och tänkte fråga dig om du vet;

  Jag bor och studerar för tillfället i Finland men har ingen egen adress här eftersom jag bor på internat. Jag har fortfarande min svenska adress som all min post kommer till. Så jag undrar hur jag ska göra, för att få checkar hem till min adress så måste jag skriva den, men ser dom att jag är i Finland när jag börjar göra surveys? Blir det fel på något sätt då?

  /Miah

  SvaraRadera
 185. Hej :)

  Det var roligt att höra, lite extrapengar i fickan som student har aldrig varit fel!

  Skriver du in att du bor i Sverige och gör betalda undersökningar från Finland så tror jag tyvärr att det blir problem :(

  Där kommer antagligen att komma upp en text med " You are not in the right area". Det är vad jag tror men är inte alls säker.

  Hoppas att det hjälpte lite iallafall. Ska försöka ta reda på mer.

  SvaraRadera
 186. hej, jag blev faktiskt inspirerad av din sida. Jag är nu medlem där, fast jag tycker det verkar lite komplicerad och de företag som lämpas för dem som bor i Sverige, hittade jag från listan bara ca 120 st.Hur kan man skriva upp sig på tex 300 företag om det nu krävs nästan att kunna tjäna pengar på?

  mvh/ wanessa

  SvaraRadera
 187. Vad roligt :) Tanken är att bloggen ska fungera som en inspirationskälla och hjälpmedel till alla som vill komma igång och tjäna pengar på internet.

  Det är inte alls komplicerat, när du väl har kommit igång så kommer det att gå enkelt.

  För att kunna bli medlem på så många sidor som jag själv har blivit medlem på så rekommenderar jag Surveys4Income och Surveys4Checks.

  Jag har skrivit det innan. Jag har inte bara köpt Paid Surveys At Home utan också dessa 2 :)

  Tyvärr kostar det ju lite pengar att köpa dessa 3 survey databaserna men det kan man lätt tjäna in på 2-3 undersökningar.

  SvaraRadera
 188. Hej!

  Vad kostar det att bli medlem?

  SvaraRadera
 189. Hej jag har registrerat mig på sidan och betalat 34 dollar. Men jag lyckas inte logga in på sidan hur gör jag?/ Hans

  SvaraRadera
 190. Hej ! Det kostar 34$. Detta behöver man bara betala 1 gång sen kan man bara tjäna pengar :)

  SvaraRadera
 191. Hej Hans !

  När du har blivit medlem så ska du få användarnamn och lösenord skickat till din mail. Sen ska du gå tillbaka till paid surveys at home's hemsida och logga in med uppgifterna :)

  SvaraRadera
 192. Hej! Vad exakt ligger priset på Paid Surveys At Home i denna stund? Omräknat i svenska kronor ds. Tack

  SvaraRadera
 193. Hej :)

  I denna stund ligger det på 34$. I svenska kr blir det ungefär 220 kr. Inte så mycket med tanke på vad man kan tjäna :)

  SvaraRadera
 194. Hej! Jag har nu blivit medlem hos Paid surveys at home. Jag undrar bara lite kort om hur många sidor man bör anmäla sig hos om man vill tjäna upp emot en 1000-lapp i månaden?

  SvaraRadera
 195. När de skickar ut checkar får man det i posten eller är det något man måste skriva ut?... om de skickar det behöver man inte betala något sort porto eller nått?

  Dessutom hur många sidor måste man bli medlem på ifall man vill ha runt 3000-5000 kr/mån?
  Och går det fort innan man kan börja tjäna pengar eller tar det 1-3 månader?

  SvaraRadera
 196. Hej :)

  Det är väldigt svårt att svara exakt på den frågan. Det beror helt på hur många undersökningar som är tillgängliga just då.

  Ibland tjänar jag "bara" 5000-6000 kr på en månad men en toppmånad så kan det bli 10.000 kr :) Som sagt, beror helt på hur många som är tillgängliga just då.

  Men mitt förslag är att anmäla sig på så många du orkar :) Ta lite varje dag så blir det inte tråkigt.

  SvaraRadera
 197. Hej :)

  Du får alla checkar skickade till din hemadress. Som tur är så skickar inte så många ut checkar längre. Det är PayPal som gäller för de flesta :)

  Nä, du behöver inte betalda en enda krona i porto eller något sånt. Men tyvärr kostar det en liten slant för att hämta ut alla checkar.

  Som sagt, det går inte att svara på det exakt. Ju fler du väljer att regga dig hos desto mer pengar kommer du garanterat att tjäna. Så försök bli medlem på 3-5 stycken varje dag så kommer du snart att kunna tjäna stadiga pengar :)

  De första veckorna kommer att gå lite trögt. Det är då de flesta tänker "skit, detta är ju bara en sån där bluff till!". Men tänk inte så.

  Man måste ju först och främst bli medlem på många sidor och det tar tid. Sen kommer du ju inte att få 30-50$ undersökningar direkt. Det kommer att röra sig om 5-10$ istället. Men när du har svarat på ett antal såna här så kommer unersöknings sidorna att märka att dig kan man lita på och därför kommer du att få större belöningar i framtiden :)

  Tålamod är därför viktigt för ligger du i så kommer du garanterat att tjäna pengar men lite jobb krävs först.

  SvaraRadera
 198. Maria Lundell12 april 2011 20:47

  HejHej !

  Jag vill tacka dig så mycket för att du visade mig detta.

  Har nu anmält mig till ungefär 350 survey sidor och den första månaden tjänade jag runt 150$. Inte så mycket men jag var jätteglad.

  Andra månaden tjänade jag 250$ och nu är jag inne på min tredje månad. Det är ju inte alls de summorna du tjänar men jag hoppas att komma upp där en dag. Ska fortsätta att regga mig :)

  Tack så jääääääätemycket för detta.

  //evigt tacksam

  SvaraRadera
 199. Hej Maria :)

  Det är riktigt kul att höra att du har kommit igång så bra ! Då har du redan förstått hur mycket man kan tjäna med detta.

  Bara du fortsätter att regga dig på fler sidor så kommer där komma fler möjligheter och på så sätt kan du komma upp i samma summor som jag väldigt snart :)

  Fortsätt gärna skriva hur det går och hur mycket du har tjänat, jag tycker att det är otroligt kul när andra också tjänar pengar på detta !

  SvaraRadera
 200. Hej! Bra blogg!
  Hur lång tid tar det att regga sig på 350 survey sidor?? Om jag skulle sitta ca 4tim om dagen, betyder det att jag skulle sitta i flera veckor eller hur snabbt betar man av 350 sidor egentligen?
  Hur lång tid tar det innan man kommer upp i 30usd undersökningar?
  Tack på förhand!

  SvaraRadera