Skaffa dig en heltidsinkomst via betalda undersökningar under 2022

Den 16:e augusti år 2010 slog jag upp portarna för den här sajten efter att ha upptäckt hur enkelt det faktiskt var att tjäna pengar genom att svara på undersökningar på internet och därefter få betalt via t.ex en elektronisk plånbok som Paypal. Idag, (3:e februari 2022), har det gått 12 år sedan jag tjänade mina första kronor via så kallade betalda undersökningar och nuförtiden är detta utan tvekan en av mina allra största inkomstkällor varje månad och har varit så en ganska lång tid! Det är definitivt inget glamoröst arbete men det har ju inte så stor betydelse när tusenlappar rullar in på Paypal kontot!

Sedan jag själv startade med denna extremt lönsamma verksamhet så har jag hjälpt över 800 personer att komma igång och tjäna enkla pengar genom att endast uttrycka sina åsikter om allt mellan himmel och jord. Tyvärr är det långt ifrån alla som fortfarande är aktiva utan som helt enkelt valde att ge upp och detta främst på grund av två anledningar.

1. Tiden räckte inte till.

2. Inga pengar tjänades direkt.

I början kändes det nästintill hopplöst för min egen del också. Det tog massvis med tid för att registrera sig hos olika surveysidor och när man checkade sin E-mail inkorg så ekade den fortfarande tom efter 1-2 veckor. Tog för min egen del lite över 3 veckor för att få min första undersökning skickad till min mail men efter den dagen rullade det på i bra fart och resten är nu ganska trevlig historia :)

Som jag hela tiden varit tydlig med i såväl mailkontakt som i kommentarsfältet här på sajten så gäller det att ha tålamod i början. INGEN människa i hela världen som tjänar bra med cash på att svara på undersökningar online är endast medlem på ett dussintal sajter där surveys är tillgängliga. Det är egentligen ganska enkel logik som gäller i detta fallet.

Ju fler sajter som du signar upp dig hos, desto större blir dina chanser att bli "utvald" när ett företag vill ta reda på vad vanligt folk som du och jag har för åsikter om deras produkter/tjänster.

Kopiera min egen framgång


Med hjälp av Paid Surveys At Home så byggde jag upp den här verksamheten från scratch där man enkelt kan regga sig hos +300 surveysajter om man bor i Sverige men för någon månad sedan testade jag en ny aktör på marknaden och resultatet var så pass tillfredställande att jag vill tipsa om detta på sajten.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar